2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Fogászati asszisztens lett Bálizs Anett

Új szakmát szerzett a Jóban Rosszban sztárja, Bálizs Anett. A Tv2 napi sorozatának Oravecz Fannija mostantól a sorozaton kívül is felveheti a nővérruhát, mivel a közelmúltban sikeresen vizsgázott fogászati asszisztensként.

– Nem volt előtörténete a döntésemnek, egyszerűen szimpatikusnak találtam a képzést, illetve hétvégente járhattam, így könnyű volt összeegyeztetni a forgatásokkal. A gyakorlaton azért akadt egy-két jópofa szituáció: volt egy páciens, aki a kamerát kereste, mert azt hitte, hogy szerepelni fog a sorozatban, illetve egy másik, aki viszont felismert, majd végül arra jutott, hogy nem lehetek Oravecz nővér, mivel ő magasabb a tévében – nevetett Anett, majd hozzáfűzte: nem szándékozik elhagyni a színészi pályát.

Bálizs Anett fogászat

Bálizs Anett fogászat

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.