2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Freddie-t halhattunk ma reggel a Petőfin

Az Eurovíziót megjárt Freddie volt ma reggel Peller Mariann és Szakál Miki vendége a Talpra Magyarban. A reggeli ritmusfelvételben segédkezett kiváló zenéivel. Olyan előadóktól halhattunk válogatott zeneszámokat, mint Ákos vagy a Kállay Sounders Band, Ella Eyre vagy épp John Newman rajongói érezhették meglepve magukat a Pioneers előadójának jóvoltából.

FreddieTalpra

A kiváló zenéken túl komoly dolgokról is szó esett. A Live Aid koncert évfordulóján a jótékonykodás, illetve a felelős társadalmi szerepvállalás került a mai műsor előterébe. Az év felfedezettje kategóriában Petőfi Díjat kapott társműsorvezető egy humorosabb oldalát is megcsillogtatta a Petőfi rádió hallgatóinak.


A reggeli műsor emlékezetes marad a Magashegyi Underground rajongóknak is, itt debütált  ma az Ellenfény c. daluk. A zenei nagyszínpad repertoárja egyre bővül, hála a magyar zenészeknek.

Halhattátok még többek között a Talpra magyar zenéi között ma reggel Halott Pénztől a Valami van a levegőben c. dalt, Odettől a Ne engedj el-t, Pixa & Stereo Palma feat. Wellhelo – Balatoni nyarát és Nomádtól a Sajnálom című számát.

Halgassátok holnap is a Petőfit, meglepetés vendég vár rátok újra, válogatott meglepetés témákkal!

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.