EUR: 345,00 Ft
CHF: 320,91 Ft
2020. augusztus 12., szerda
Klára

Extra

Freddie-t halhattunk ma reggel a Petőfin

Az Eurovíziót megjárt Freddie volt ma reggel Peller Mariann és Szakál Miki vendége a Talpra Magyarban. A reggeli ritmusfelvételben segédkezett kiváló zenéivel. Olyan előadóktól halhattunk válogatott zeneszámokat, mint Ákos vagy a Kállay Sounders Band, Ella Eyre vagy épp John Newman rajongói érezhették meglepve magukat a Pioneers előadójának jóvoltából.

FreddieTalpra

A kiváló zenéken túl komoly dolgokról is szó esett. A Live Aid koncert évfordulóján a jótékonykodás, illetve a felelős társadalmi szerepvállalás került a mai műsor előterébe. Az év felfedezettje kategóriában Petőfi Díjat kapott társműsorvezető egy humorosabb oldalát is megcsillogtatta a Petőfi rádió hallgatóinak.


A reggeli műsor emlékezetes marad a Magashegyi Underground rajongóknak is, itt debütált  ma az Ellenfény c. daluk. A zenei nagyszínpad repertoárja egyre bővül, hála a magyar zenészeknek.

Halhattátok még többek között a Talpra magyar zenéi között ma reggel Halott Pénztől a Valami van a levegőben c. dalt, Odettől a Ne engedj el-t, Pixa & Stereo Palma feat. Wellhelo – Balatoni nyarát és Nomádtól a Sajnálom című számát.

Halgassátok holnap is a Petőfit, meglepetés vendég vár rátok újra, válogatott meglepetés témákkal!

Kapcsolódó Cikkek