2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Gesztesi Károly Bud Spencer-hasonmás volt

Ki ne ismerné fel Bud Spencer jellegzetes magyar hangját, Bujtor Istvánt? Azt azonban kevesen tudják, hogy Gesztesi Károly is szinkronizálta a hétfőn elhunyt világsztárt a Blackie, a kalóz című filmben, 1982-ben. Sőt, a magyar színész olyannyira rajongott érte, hogy fiatal korában rá akart hasonlítani: szándékosan felhizlalta magát és nem borotválkozott jó ideig.

Az Aquaworld Resort Budapest élményfürdő hatalmas parkjában, a strand mellett elterülő Bongo Wonderland 2015. június utolsó hétvégéjén nyitja meg kapuit és egész nyáron izgalmas programokkal, megunhatatlan játékokkal várja a gyerekeket, ahol Bongóval, az élménybirodalom kis gorilla kabalájával játszhatnak az apróságok. Magyar celebek is ellátogattak az élményparkba családjukkal, gyermekeikkel.

A fiatal Gesztesi Károly a magyar Bud Spencer akart lenni

– Olyan szintű példakép volt számomra, hogy amikor először felvételiztem a színművészetire, szakállat növesztettem és meghíztam 110 kilóra. Bokszolni kezdtem és kitaláltam, hogy én leszek a magyar Bud Spencer, de akkoriban ezt még nem értékelték annyira – mesélte a Lokálnak a színész, akinek több helyen is egyezett az életútja mindenki kedvenc pofonosztójával.


– A színészi karrierjét vízilabdás múlt előzi meg, ahogy az enyémet is, úgyhogy az életünkben több párhuzam is felfedezhető. Végtelenül tiszteltem, szerettem és felnéztem rá, egy igazi idol volt ő nekem – tette hozzá Gesztesi, akit nagyon megrendített a legenda távozása.

Gesztesi Károly egyébként féléves pihenését tölti, beszélgetésünkkor épp Tatára indult egy négynapos kiruccanásra. Elhatározta, bármilyen felkérés jöjjön is, szeptembernél előbb nem áll munkába.

– Kitaláltam magamnak ezt a több hónapos feltöltődős időszakot, és bármennyire is kecsegtetőek az ajánlatok, amelyekkel megkeresnek, megfogadtam, hogy nem adom fel ezt a függetlenséget és szabadságot – szögezte le a nehéz időszakot megélt színész, aki hozzátette: végleg leszámolt az alkohollal, még egy fröccsnek sincs helye a napjaiban.

A Cinema City Aréna bemutatta a Mission Impossible című filmet.

A fiatal Gesztesi Károly a magyar Bud Spencer akart lenni

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.