2020. augusztus 15., szombat
Mária

Extra

Gesztesi Károly: Unoka és gyerek is jöhet!

Gesztesi Károly tesz a szabályokra és a kritikákra. Nem hajlandó szabályok szerint élni, és azt sem bánná, ha egy időben lenne nagypapa és édesapa.

A színész szerint túl sok ember fosztja meg magát a szabad élettől, és szorítja magát korlátok közé. Az ő életében egyszer csak eljött az a pont, amikor úgy érezte, kizárólag az fontos, hogy ő miként akar élni, és többé nem érdekli mások véleménye.


– Egy pillanatig sem érdekel a kritika, én érezzem jól magam, és kész! Van egy nagyon szép házam, egy nagyon szép életem. Egészséges vagyok, sportolok, és ha új szerelem jön, ami komoly, akkor jöhet a gyerek is. Amíg mindennap egy órát tudok futni, 2000 métert úszni és súlyzós edzésre járni, addig bármi megtörténhet – mesélte lapunknak a színész, akit az a gondolat sem ijeszt meg, hogy legidősebb fiával egy időben legyen ismét apaszerepben.

Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

A színész készen áll az apa és a nagypapa szerepre is  (Fotó: Máté Krisztián)

Gesztesi Máté 26 éves, komoly gondolkodású fiatalember, aki pár évvel ezelőtt családot tervezett akkori barátnőjével. A kapcsolat végül zátonyra futott, de nem kizárt, hogy egy új szerelemmel mindez hamarosan beteljesül nála. Amikor azonban a témával kapcsolatban megkérdeztük Gesztesi Máté véleményét, ő nem lelkesedett édesapja eszmefuttatásáért, és inkább úgy döntött, nem folyik bele a tervezgetésbe, és nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Édesapjának azonban konkrét véleménye van a gyerekkérdésről.


– Nem kell ilyen marhaságokkal foglalkozni, hogy unoka vagy gyerek! Teljesen mindegy, ki hogyan hívja a másikat. Az a lényeg, hogy ha egy gyerek a világra akar jönni, akkor annak meg kell születnie. Én már fölneveltem Mátét és jórészt a többi gyerekemet is, és igenis, ha lesz egy olyan komolyabb kapcsolatom, ahol szeretnénk gyereket, akkor lesz is – szögezte le a művész, aki azt is elárulta: dédszülei 13 gyereket nemzettek, így a termékenység és a gyereknevelés sohasem okozott gondot a családjában. A színész a Lokál hasábjain üzent az őt kritizálóknak.

– Azok, akik azzal foglalkoznak, hogy minősítsék a másikat, csak olvassanak bele a Bibliába. Van egy ilyen sor: Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Ezeknek az embereknek érdemes lenne magukba szállniuk kicsit, elmenni pár órát sétálni, vagy akár a gyülekezetbe eljönni, és csak figyelni kicsit az ott elhangzottakra. Azután menjenek haza, és simogassák meg a gyerekeik fejét – tette hozzá Gesztesi, akiről köztudott, hogy a Hit Gyülekezete előadásainak rendszeres résztvevője.

Itthagyja az országot

Az 53 éves színész igazi sportember, a futás, az úszás, a súlyzózás mellett golfozik is, és nem kis dologra szánta el magát. Tervei szerint két év múlva golfvilágbajnokságon indul.

– Újra elkezdtem golfozni, egyelőre egy barátommal ütögetünk, de komolyabb babérokra török. Két év múlva elindulok a senior-világbajnokságon. Egy éven keresztül mindig a világ más-más városaiban lesznek megrendezve a versenyek, úgyhogy csak rendkívül fontos munkákat fogok elvállalni itthon – avatta be lapunkat a terveibe Gesztesi Károly.

Kapcsolódó Cikkek