EUR: 336,25 Ft
CHF: 312,80 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Életmód

Hogyan kell elképzelni egy Jógaoktató képzést?

Az alábbi videóból ízelítőt kapunk, milyen is egy Jógaoktató képzés! Aki szeretné tudását fejleszteni, esetleg tovább is adni, aki szeretne önismeretet tanulni, az életmódját még jobb irányba terelni, és aki még ugyan nem elég hajlékony, de a jógához és tanításhoz való hozzáállása már megvan,  azoknak is teljes szívből ajánljuk.

Íme néhány tanítvány véleménye, érdemes elolvasni:


Erika

„Az oktatás által megtapasztaltam a tanulás örömét, mennyire más úgy tanulni, hogy érdekel, amit tanulsz, és saját magadért teszed, hogy általa gyarapodj. Megmutatta azt is, hogy az ember, kortalan. Ha hajlandó kicsit kimozdulni a komfortzónájából mindegy hány éves, ha van egy célja, mer nagyot álmodni, le tudja győzni önmagát, önmaga korlátait.”


Eszter

„Számomra nagyon fontos, hogy egy oktató hiteles legyen, ezt megkaptam Évi személyében, aki éli, tanítja a jógát és át is akarja adni, és át is adja ismereteit, tapasztalatait. Az órái színesek, jó hangulatúak, jó arányban van jelen az elmélet és a gyakorlat is. Mind ezt nagy odafigyeléssel, felkészültséggel, az érdeklődés fenntartásával, kedvességgel teszi. Örülök és hálás szívvel köszönöm meg ezúton is hogy részese lehettem ennek a nagyszerű képzésnek.”

Márti

„A Baraka iskola képzéseit szeretettel ajánlom mindenkinek, aki használható elmélyült tudást szeretne kapni, melyet rugalmas képzés során sajátíthat el. Az órák családias légkörben, szeretetben, egyéni igényeknek megfelelően, empatikus odafigyeléssel zajlanak. Hatalmas mennyiségű alapos, precíz tudást kap a hallgató. A motiváció a tanfolyam ideje alatt végig fenntartott. Az oktatók felkészültsége, a tudás átadásának képessége az oktatáshoz való hozzáállásuk minden igényt kielégít.”

Gyöngyi

„Mit adott nekem a jóga? Egyenes tartást, rugalmasságot, testileg, emocionálisan pedig, azelőtt soha nem látott bátorságot, céltudatosságot, akaraterőt, önbizalmat, önértékelést, kevesebb aggódást, megtanított az elfogadásra, türelemre, és-végül ami talán a legfontosabb – egy állandó lelki béke alakult ki bennem.”

Betti

“A Baraka Jóga Iskola Jógaoktató képzésein nemcsak azt tanulhatja meg az ember, hogyan kell egy jóga órát megtartani, illetve milyen egy jógaoktató, sokkal inkább tanul önmagáról és a világról, a többi emberről és a Mindenségről. Végső soron mindenki legfőbb célja, még ha nem is tudatos, hogy rátaláljon önmagára és ezáltal megélhesse a belső békét. Ez egy csodás dolog, melynek eléréséhez sok segítséget és támogatást kapok mind a mai napig a Baraka Jóga Iskolától. Itt ÉLŐ TUDÁST kap az ember, bár azt mindenki maga dönti el, hogyan használja ezt föl, de az a nagy szeretet és lelkesedés, mellyel az oktatók tanítanak, még azok figyelmét is felkelti, akiket esetleg nem annyira érdekel a jóga és ez az “Út”.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy dobásra készül a Netflix

  Nagy dobásra készül a Netflix

  Iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására.

 • Miről beszél ez a gyerek?

  Miről beszél ez a gyerek?

  A kamasz szleng olyan gyorsan változik, hogy a harminca-negyvenes szülők gyakran nem is értik, miről vaker a srác.

 • Fogerősítő ételek

  Fogerősítő ételek

  Vannak olyan zöldségek, gyümölcsök és egyéb hozzávalók, melyek természetes összetevőiknek, valamint a bennük található vitaminoknak köszönhetően szépen fehérítik a fogakat, ráadásul hozzájárulnak az íny egészségéhez és a gyulladások megelőzéséhez is.