2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Hujber Ferenc: Én hívtam magamra a mentőt!

A Lokál elérte a színészt, akit információink szerint csütörtök éjjel kórházba szállítottak, majd saját felelősségre péntek délután távozott onnan.

Lapunknak a színész elismerte: mentőt hívott magára, és több órán át vizsgálták egy budapesti idegsebészeti klinikán.


– Igen, kórházban voltam. Tegnap este hívtam a mentőket, akik hihetetlen kedvesek voltak velem, és bent egy teljes kivizsgáláson estem át – árulta el Hujber Ferenc. Mindent vizsgáltak, CT,  MR, teljes laborvizsgálat volt. Majd amikor úgy éreztem jól vagyok, senkinek semmit nem akartam mondani, egyszerűen elhagytam az épületet – mondta a színész.

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc

Arra az információra, hogy valóban miatta jelentek meg a rendőrök a kórházban, azt mondta, nem tudja, hogy miért voltak ott az egyenruhások.

– A héten háromszor  is jártam Pécsen, de a szombati előadáson nem leszek ott – közölte a Valami Amerika sztárja, aki ettől függetlenül is úgy gondolja, minden a legnagyobb rendben van, mert nem érzi rosszul magát.

Bár több portál is arról számolt be, hogy Hujber Ferenc nem volt kórházban és, hogy jól van, ezt most maga a színész cáfolta meg, aki a Lokálnak elárulta, hogy valóban kórházba került csütörtökön éjjel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.