2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Így színleli az orgazmust a meztelen Dakota Johnson

Bár a nézők még alig heverték ki csalódottságukat a mozirajongók a Szürke ötven árnyalata című film bukása miatt, már javában forgatják az erotikus-romantikus dráma második részét.

Nagy valószínűséggel a film folytatásban már lényegesen több szexjelenetet mutatnak majd a  készítők, ami a várakozásokkal ellentétben elmaradt az első filmben.

Saint-Jean-Cap-Ferrat, France - Jamie Dornan and Dakota Johnson film beach scenes for ‘Fifty Shades Freed’ on location in sunny Saint-Jean-Cap-Ferrat. Jamie showed off his muscular physique in a pair of blue swim trunks and sunglasses. Dakota showed off her equally impressive body going topless to film a beachside scene.   July 12, 2016, Image: 293904660, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Talán ennek is köszönhető, hogy a francia Riviérán forgatott jelenetekben úgy tűnik tökéletesen színlelni tudja az orgazmust.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.