EUR: 346,39 Ft
CHF: 321,84 Ft
2020. augusztus 15., szombat
Mária

Extra

Íme, a szexis királynői divat – Fotók!

Három tervező, három stílus, egy szépségverseny. A Miss International Hungary döntőseit komoly kihívás elé állították: modellként kellett helyt állniuk egy divatbemutatón.

A Teslában megrendezett eseményen Kovács Erika, a KOKA Fashion kollekciói mellett egy frissen végzett tervező, Gelák Adrián Benjámin ruháiban is végigvonultak a lányok a kifutón.


– Egy modell általában nem mosolyog, gyakorlatilag eggyé válik az általa viselt öltözékkel, annak hangulatával, ez bizony a legtöbbünknek nagyon nehéz feladat volt. Hiszen el kellett rejteni a saját személyiségünket  – vallotta be Horváth Kitti, az egyik királynő jelölt.  – Ráadásul a járás is egészen más, mint mondjuk egy szépségversenyen. Így egyáltalán nem volt egyszerű megoldani a helyzetet, de a sok gyakorlásnak végül meg lett az eredménye!

Azonban nem csak a szépségverseny finalistái próbálták ki magukat a szokatlan szerepben: az MDC zenekar tagjai is Gelák Adrián Benjámin szettben zenéltek.


– Imádtam ezt a napot – mondta Bátori Miklós, a zenekar frontembere. – Fantasztikus ruhákat viseltünk, zenéltünk és gyönyörű lányok vettek minket körül – ennél több nem is kell!

Kapcsolódó Cikkek