EUR: 323,65 Ft
CHF: 284,12 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Íme, a szexis királynői divat – Fotók!

Három tervező, három stílus, egy szépségverseny. A Miss International Hungary döntőseit komoly kihívás elé állították: modellként kellett helyt állniuk egy divatbemutatón.

A Teslában megrendezett eseményen Kovács Erika, a KOKA Fashion kollekciói mellett egy frissen végzett tervező, Gelák Adrián Benjámin ruháiban is végigvonultak a lányok a kifutón.


– Egy modell általában nem mosolyog, gyakorlatilag eggyé válik az általa viselt öltözékkel, annak hangulatával, ez bizony a legtöbbünknek nagyon nehéz feladat volt. Hiszen el kellett rejteni a saját személyiségünket  – vallotta be Horváth Kitti, az egyik királynő jelölt.  – Ráadásul a járás is egészen más, mint mondjuk egy szépségversenyen. Így egyáltalán nem volt egyszerű megoldani a helyzetet, de a sok gyakorlásnak végül meg lett az eredménye!

Azonban nem csak a szépségverseny finalistái próbálták ki magukat a szokatlan szerepben: az MDC zenekar tagjai is Gelák Adrián Benjámin szettben zenéltek.


– Imádtam ezt a napot – mondta Bátori Miklós, a zenekar frontembere. – Fantasztikus ruhákat viseltünk, zenéltünk és gyönyörű lányok vettek minket körül – ennél több nem is kell!

Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.