2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb IX.kerület

Játszó-szerda a lakótelepen

Augusztus 10-ig minden szerdán várják a gyerekeket a József Attila-lakótelepi nagyjátszótérre, ahol a Játszó-szerda elnevezésű programon belül minden alkalommal más és más ingyenes foglalkozással és előadással készülnek a szervezők. Legutóbb az Aranyszamár színház Zenés Báboldát varázsolt a fűre. Július 13-án kézműves foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek.

Játszószerda a József Attila lakótelepen, Aranyszamár színház előadása (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.