2020. július 08., szerda
Ellák

Külföld

Ketten meghaltak és többen megsebesültek egy utcai lövöldözésben

Legalább ketten meghaltak és további tizennégyen megsebesültek egy floridai szórakozóhely parkolójában hétfőre virradóra történt lövöldözésben – közölte a CNN amerikai hírcsatornával Jim Mulligan, a Fort Myers-i rendőrség kapitánya. Más források szerint a sebesültek száma a tizenhetet is eléri.

A lövések a Blue Bar and Grill nevű klub területéhez tartozó parkolóban, egy tinédzserek számára meghirdetett összejövetel során dördültek el. Az incidens hátteréről és az elkövető indítékáról semmit nem tudni. Az amerikai rendőrséget éjjel fél egykor értesítették a lövöldözésről.


Mulligan azt mondta, három embert őrizetbe vettek. A hatóságok közleménye szerint a Fort Myers-i rendőrség és Lee megye seriffje átfésüli a környéket, hogy felkutassa a bűncselekmény esetleges elkövetőit és lehetséges további áldozatait.

A területet néhány órával a lövöldözést követően biztonságossá nyilvánították a hatóságok. A rendőrkapitány azonban hozzátette, az érintett utcát nem nyitják meg a forgalom előtt, amíg véget nem ér a helyszínelés.

Kapcsolódó Cikkek