2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Kiderült, mit művel éjszakánként Bejni! Hitted volna?

Rajong Budapestért, gyönyörű városnak tartja, éppen ezért legújabb klipjében be is mutatja fővárosunk legbulisabb, éjszakai arcát Benji. A Dal-ból is ismert énekes mozgalmas másfél éven van túl, melynek gyümölcse többek között a Filteres álmok című dal és videó, amit elsők között láthat a lokal.hu közönsége.

benji2
– Sok esti légi felvétel követi, ahogy a barátokkal végig bulizzuk a várost egy nyitott tetejű hippi busszal. Többek között a buli negyed utcáin is forgattunk. Imádom Budapestet, egyszerűen gyönyörű – mesélte új klipje kapcsán a lokal.hu-nak az ifjú tehetség.


benji3A vietnámi származású énekes mozgalmas időszakon van túl. Polgári nevén Le Quang Huy alig másfél éve az egyik tévés tehetségkutatóban tűnt fel; a vigaszágból a dobogó harmadik helyéig menetelt és ő lett a széria legjobb férfi előadója. Az első klipje után nevezett „A Dal 2016” Eurovíziós dalválogatóba ahol 374 pályázóból bejutva a legjobb 18-as csapatba egészen a középdöntőig menetelt. A sikeres szereplés egyben új kapukat nyitott meg előtte és számos közmédia műsorban mutathatta meg tehetségét. Az elmúlt néhány hónapban szerepelt a Duna Tv „Szerencse Szombat”, „Balatoni Nyár”, „Magyarország szeretlek” és „Maradj talpon” című műsoraiban. Az eltelt hónapok aktivitását mutatja az is, hogy Benji május elsején „New Day” címmel már egy új angol nyelvű kislemezzel jelentkezett.

– A dalválogató után nem szerettem volna sokat várni, szerettem volna új dallal jelentkezni. A New Day adott volt, hiszen korábban ezt is neveztük a Dalba. A kislemezre az eredeti változat mellé felkerült a „A Dal 2016” remixverseny győztes Victor Strada által készített remix, mely a dalt egy újabb megvilágításba helyezte – mesélte Benji, akinek Filteres álmok című dala már a negyedi kislemezen található. Most pedig itt van hozzá egy igazán friss, nyári, bulis és nagyon-nagyon fiatalos klip is.


Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.