2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Extra

Király Viktor ébresztett a Petőfi Rádióban!

Hétfő reggel Király Viktorra ébredhettek a Talpra magyar hallgatói.

Peller Mariann és Szakál Miki ideiglenes műsorvezetőtársa is örömmel mutatta meg kedvenc nótáit, miközben a trió átbeszélt néhány fontosabb témát is.


Király Viktor New Yorkról és Budapestről beszélt. Elmondta, hogy mit jelentenek számára ezek a városok, de elárulta azt is, hogy hol érzi magát igazán otthon. „Jelenleg New York- Budapest tengely mentén zajlik az életem. Nehéz lenne választani a két város között. Nem is szeretnék” – hangsúlyozta az énekes.

Közben Viktor zenéi között szerepelt John Legendtől az Ordinary people, Creedtől a With arms wide open, Blackstreettől a No Diggity, de hallható volt még Horányi Julitól a Holdutazás, vagy Zaporozsectől az Emszercénégyzeten, és Bye Alextől a Kedvesem című nóta is.

KirályViktorTalpraMagyar2016.07.11

A héten felpörgeti még a Petőfi rádió hallgatóinak reggelét Horváth Boldizsár és Horváth Gábor a Kelemen Kabátban elnevezésű formációból. Vendég lesz még Dér Heni is, de Freddie-vel is énekelhetnek azok a szemfüles hallgatók, akik levadásszák a repülő hangját az adásban, plusz az azt követő zeneszám előadóját és címét elküldik üzenetben. Az ötödik üzenetküldő nyer! Érdemes fülelni, mert a nyertesek duettet énekelhetnek egy meglepetés sztárvendéggel. A legjobban sikerült dal előadója nyeri majd a fődíjat, ami egy egy főre szóló tandemrepülés egy Challenger cup pilótával, 2016. július 15-én, a Red Bull felajánlásával.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek