EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Extra

Kozso: Szenvedélyes fickó vagyok az ágyban

Kozsót eddig leginkább a romantikus, érzelmes oldaláról oldaláról ismerhettük meg, nemrég még azt is bevallotta: már nem szégyelli, hogy a szamurájszemüveg mögül néha kicsordulnak a könnyei. A Lokálnak most egy másik, vadabb oldaláról is mesélt. 

Kozso – miután túltette magát kedvesével, Keirával való szakításán – lapunknak máris arról mesélt, hogy nyitott egy új szerelemre, sőt utál tétovázni. neki első látásra kell a tűz, a szenvedély – Utálom, amikor hetekig, hónapokig kell ismerkedni valakivel, abban én sosem voltam partner. Ott sehol a tűz, ami nekem rögtön kell. Meglátom a nőt, tetszik nekem, én is neki, attól a másodperctől pedig működik a dolog. Lehet, hogy fél óra telik el, lehet, hogy öt óra, és már szeretkezünk is, ha úgy alakul. Szeretem, amikor nem kell magyarázni semmit, csak megkívánom, azt mondom neki gyere, bébi – és ez kölcsönös, tárulkozott ki a Lokálnak az énekes, aki leszögezte, mindez nem egyéjszakás kalandokat jelent. Szomorú szamuráj most a közösségi oldalán izzította be a csajozást. Mindig jól működtek a kapcsolataim, de ha egyedül voltam – ami nagyon ritkán volt –, akkor persze randevúzgattam. Minél több nőt akartam megismerni, és ez nem egyenlő azzal, hogy le is akartam mindet fektetni. Egyből érzem, ha meg akarom csókolni a nőt, és ezt ő is érzi. Én egy igazi, érzelmes és tüzes nővel alkotok egészet. De az, hogy nem várunk, és megéljük az első pillanatot is, nem azt jelenti, hogy csak akkor egyszer találkozunk. Tízszer, hússzor, százszor akarok vele szeretkezni, és egyszer csak azon kapjuk majd magunkat, hogy évek teltek el. Egy jó pillanatban, szavak nélkül is képes találkozni két lélek. Nem beszélünk mellé, csak ugyanazt akarjuk, mindegy, hogy kirándulásról vagy moziról van-e szó. Na, ez az, ami tetszik nekem – mesélte a szerelemre vágyó Kozso, aki tudja, mik egy jó pasi erényei. – Kódolva van bennem a nők iránti figyelmesség, a nőkkel való kedvesség, ami a legtöbb férfiban nincs meg. Igazi vagány csávónak tartom magam, aki néha normális, néha abnormális, de van stílusa és dumája. Az ágyban pedig szenvedélyes fickó vagyok. Sőt, ha kell, vad, mint az állat – nevetett fel Kozso.


Kozsó magyar zeneszerző, zenész, énekes, szövegíró, producer. 2016.06.17 ( Fotó: Csudai Sándor )

Kozso aztán tudja, mi kell nőknek ( Fotó: Csudai Sándor )


Változott a személyisége
Épp egy hónapja vallott a Lokálnak Kozso, hogy az agyvérzését követő életmentő műtét után teljesen megváltozott a személyisége. – A betegségem teljesen törölte a fejemből a magyart és az angolt is. Az agyamban hiába állt össze, amit mondani akarok, mégsem úgy jött ki, ahogyan szerettem volna. Mindent újra kellett egyszer csak rádöbbentem, hogy gyönyörűen beszélgetek ezen a nyelven – mesélte lapunknak Kozso.

Kozsó magyar zeneszerző, zenész, énekes, szövegíró, producer. 2016.06.17 ( Fotó: Csudai Sándor )

Kozsó magyar zeneszerző, zenész, énekes, szövegíró, producer. 2016.06.17 ( Fotó: Csudai Sándor )

kozso_motor

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.