EUR: 326,31 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Sport

Kubatov nem rúgta ki Dollt

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott csütörtök délután a Ferencváros labdarúgócsapata, amelyen részt vett Kubatov Gábor, a klub elnöke, illetve Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója.

– Csak akkor tartok sajtótájékoztatót, ha szükség van arra – kezdte Kubatov Gábor, majd hozzátette, hogy akkor ül a mikrofon mögé, ha nehéz ügyekről kell beszélnie, most pedig elég nehéz ügyek vannak a Fradinál. Ilyen például a Partizani elleni BL-kiesés. Kubatov szerint Magyarországon bevett szokás elküldeni az edzőket, ha sikertelenség éri a klubot. – Mit kellett volna tegyünk? – kérdezte – Zavarjuk el az edzőt? Thomas Doll vezetésével lettünk tizenkét év után ismét bajnokok, az MLSZ szerint ő az év edzője, kinevelt egy gólkirályt és a kupát is megnyerte – folytatta az elnök.


Orosz Pál a szakmai stáb felé irányuló bizalomról beszélt. – Nem erre készültünk, de elindultunk egy úton és készek vagyunk tovább menni rajta. Mindig a szakmai stáb dönti el, hogy melyik játékosra számítanak és melyikre nem. Most a bajnokság és a Magyar Kupa megnyeréséért dolgozunk – jelentette ki.

Azt is megtudtuk, ha a Fradi bejutott volna a BL-csoportkörbe, négymilliárd forinttal gazdagodott volna a klub. A BL-búcsú kapcsán a szurkolók hozzáállása is felmerült.


– Sajnálatos, hogy erről kell beszélni – reagált egy, a szombati szurkolói demonstrációval kapcsolatos kérdésre Kubatov Gábor. – Ha a Fradiról van szó, én nem ilyen vagy olyan párti vagyok, hanem rendpárti, és a Fradinál márpedig rend lesz – szögezte le.

A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a Bologna nem másfél, hanem 1,8 millió eurót fizetett Nagy Ádámért.

A Ferencváros szombaton 20.30 órától hazai pályán fogadja a Diósgyőr csapatát.

Kubatov Gábor és Orosz Pál a Ferencváros sajtótájékoztatóján. 2016.07.28 Fotó: Csudai Sándor FTC, Fradi, foci, labdarúgás

Kubatov Gábor és Orosz Pál a Ferencváros sajtótájékoztatóján. 2016.07.28 Fotó: Csudai Sándor
FTC, Fradi, foci, labdarúgás

Thomas Doll. FTC sajtótájékoztató. 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor FTC, Ferencváros, Foci, Groupama Aréna

Thomas Doll. FTC sajtótájékoztató. 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor
FTC, Ferencváros, Foci, Groupama Aréna

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb ferencvárosi aranykor kezdődik

    Újabb ferencvárosi aranykor kezdődik

    A számmisztika elfogult hívei szerint újabb aranykor köszönthet be az FTC pólócsapatánál. Közel 120 évvel ezelőtt, 1910-ben védte meg először vízilabdabajnoki címét a Fradi, utána pedig zsinórban még háromszor lett a legjobb.

  • Búcsúzik Niki Laudától az F1 világa

    Búcsúzik Niki Laudától az F1 világa

    Életének 70. évében elhunyt Niki Lauda háromszoros Forma-1-es világbajnok. Az F1 legenda halálhírét orvosi jelentette be, aki még tavaly tüdőátültetést hajtott végre rajta, de nem pontosított a halál okát.