EUR: 353,51 Ft
CHF: 327,94 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Extra

Lajcsi lábon hordott ki egy szívinfarktust

Ágynyugalomra intette és kórházi kivizsgálásra küldte orvosa Galambos Lajost. A mulatóst ugyanis annyira felizgatták az elmúlt napok eseményei, hogy a szíve megint elkezdett rakoncátlankodni: enyhe szorítást érzett, vérnyomása pedig az egekbe szökött. Félő, hogy egy enyhe szívinfarktust is kihordott lábon.

Galabos Lajos közismert nevén ,,Lajcsi?-t szabadlábra helyezték a Közép Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási intézet Székesfehévári objetumából. 125 napot töltött előzetes letartoztatásban. Börtön előtt családja és ügyvédei várták szabadulását.

Galabos Lajos közismert nevén ,,Lajcsi?-t szabadlábra helyezték a Közép Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási intézet Székesfehévári objetumából. 125 napot töltött előzetes letartoztatásban. Börtön előtt családja és ügyvédei várták szabadulását.

 

 

 

 

 

Előzetes letartóztatásból való szabadulása után – akkor áramlopással vádolták – ismét botránnyal került címlapokra Galambos Lajos. A mulatós boldogasszonypusztai birtokára kamaszok másztak be a kerítésen, s az ott található zsilipet kinyitva hatalmas kárt okoztak. A szülők állítják, hogy amikor a trombitás barátjával nyakon csípte őket, bántalmazták a gyerekeket. A zenész szerint azonban valójában őt ütötte orrba az egyik szülő. Annyi biztos, hogy a gyerekek is, Lajcsi is vetettek látleletet, és feljelentés is lett az ügyből. Lajcsi szerint szó sincs arról, hogy bántalmazták volna a fiatalokat, sőt, amikor a zsilip kinyitásáról tudomást szerzett, lélekszakadva rohant a helyszínre, hisz tudta, hogy azon a részen bármelyik pillanatban megfulladhatnak a víz nyomásától.


Májusban már műtötték

Mindössze két hónapja, májusban Lajcsinak már szüksége volt egy szívkatéteres beavatkozásra. Akkor ugyanezekkel a tünetekkel került kórházba. – Az egy szívkatéteres beavatkozás volt. Hogy mi okozta a szervi bajt, azt nem tudom, de emberileg semmi más nem lehet, mint hogy az elmúlt közel egy évben teljesen tönkretettek. Szorongok, alvászavarokkal küzdök, s minden egyes nap hat órakor felébredek, éppen akkor, amikor azon a szeptemberi hajnalon berontottak a kommandósok – mondta akkor a Blikknek.

– Van egy úgynevezett vízszintingadozást mutató berendezés, amely sípolással jelezte nekünk, hogy valami nincs rendben. Amikor elindultunk, arra gondoltam, hogy az átemelőbe eshetett valaki, ezért jelzett a készülék. Lélekszakadva rohantunk, s megvallom őszintén, borzalmasan felzaklatott még a gondolat is, hogy tragédia történhetett – kezdte a történetet a mulatós zene sztárja, aki félig-meddig fellélegzett, amikor meglátta a menekülő fiúkat. Tudta azonban, hogy szembesíteni kell őket tettükkel, mert legközelebb esetleg az életük kerülhet veszélybe egy ilyen csíny miatt. – Visszahívtuk a srácokat a mocsaras gázlóhoz, mert meg akartam nekik mutatni, hogy az iszapos vízben milyen veszélyek leselkedhetnek rájuk. Az egyik helyszínre érkező szülő azonban nemhogy nem vonta felelősségre, vagy nem dorgálta meg őket, hanem megzsarolt és megtámadott engem – folytatta Lajcsi, aki a rendőrségi helyszínelés és az egész hajcihő után szorítást érzett mellkasában, éppen olyat, mint két hónappal ezelőtt, amikor szinte azonnali beavatkozásra volt szükség.

– Légszomjam volt, a meleg ellenére hideg veríték gyöngyözött a homlokomon. Tudtam, hogy baj van. Elmentünk az orvoshoz látleletet vetetni, nem is foglalkoztam a mellkasi szorítással, de a doki figyelmeztetett, hogy a vérnyomásom még mindig az egekben van – árulta el Galambos, akit kivizsgálásra a kórházba küldött orvosa, azt kérve tőle, hogy az elkövetkezendő napokat töltse pihenéssel, nem kizárt ugyanis, hogy egy enyhe szívinfarktust hordott ki lábon.


Kapcsolódó Cikkek

 • Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka a napokban kifejtette: igazságtalannak érzi a zeneiparban dolgozók helyzetét és azt szeretné, hogy engedélyezzék a koncerteket. A kérdés csupán az, hogy jogos a kérés vagy játék a tűzzel? Sok országban, ahol lazítottak a korlátozásokon, újra lecsapott a koronavírus.

 • Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Balázs Andi pontosan tudja milyen nehéz, ha valakit kiközösítenek egy társaságból, csoportból. Kamaszként ő is átélte ezt, osztálytársai kerekded alkata és színésznői ambíciói miatt ugyanis rendszeresen kicsúfolták.

 • Narancsban trendi a nyár

  Narancsban trendi a nyár

  Ha nyár akkor naracssárga! Kétségkívül ez az egyik legvidámabb szín, barna bőrűeknek különösen jól áll. A sztárok is előszeretettel viselik, ugyanis vidám, kedves megjelenést kölcsönöz nekik.

 • A járvány miatt elmarad Cookyék esküvője

  A járvány miatt elmarad Cookyék esküvője

  Négy éve alkot egy párt Cooky és Debóra, akik idén nyárra tervezték az esküvőjüket Dél-Franciaországban. A jegyesek azonban a koronavírus miatt kénytelenek voltak elhalasztani az esküvőt, sőt a rádiós édesanyjához se tudnak kiutazni egyhamar.