2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Extra

Laky Zsuzsi visszatér a kifutóra

Úgy tűnik, az egykori Európa szépe lassan visszatér a divat világába: nemrég egy hazai fotózásra kérték fel, most épp külföldi menedzserekkel tárgyal. Laky Zsuzsi a nyár elején fogta a két kislányát és hazaköltözött az édesanyjához Nagykanizsára. Augusztus végéig ott is marad.

DSC_1905

Laky Zsuzsi családjával Gödre költözött

– Vettünk egy öreg házat Gödön. A férjem, Guszti hétköznap azt újítja fel, de a hétvégét mindig velünk tölti – újságolja a Lokálnak a kétgyermekes anyuka. – Remélem, a nyár végén már az új otthonunkba költözhetünk, ahol nem fogunk unatkozni: tőlünk hetven méterre folyik a Duna, mellettünk egy csónakház van. A férjem harcművész, a szeme alatt a monoklikat már megszoktam, de volt, hogy törött füllel, törött lábujjal, mankóval jött haza. Úgy tervezi, hamarosan abbahagyja a versenyzést és vizes sportra vált, de a kétéves kislányomnak, Lujzinak és az ötéves nővérének, Lucának is jót tesz a vidéki levegő.


DSC_1795

A szépségkirálynő férje, Dietz Gusztáv harcművész igazi lányos apuka

Laky Zsuzsanna szépségkirálynő

Laky Zsuzsi 2003-ban lett szépségkirálynő, majd Európa Szépe

Zsuzsi körül mostanában egyre több jó dolog történik. Amikor két kislányával sétál Nagykanizsán, szinte minden lépésnél megállítják, ismerősök és ismeretlenek dicsérik a szépségét. A minap egy divatfotózáson vett részt, de már külföldről is kapott ajánlatot. Még folynak a tárgyalások, babonából sem szívesen beszél a részletekről.
– Most több mint hetven kiló vagyok, de fénykoromban is mindig hatvan fölött voltam – folytatja Zsuzsi. – Bár jól érzem magam a bőrömben, azt tervezem, néhány kilótól megszabadulok. Ősztől Guszti lesz az edzőm.

Dietz Gusztáv a beszélgetés közben végig szerelmes tekintettel figyeli a feleségét. Néha összenevetnek, olyankor megsimogatja Zsuzsi kezét.
– Örülök neki, hogy picit gömbölyűbb a feleségem, így sokkal jobban tetszik nekem, mint amikor megismertem. Az akkori izmos kislányból mára egy érett, gyönyörű nő lett – teszi hozzá a férj.


 

Repülőgép oldalán mosolygott
Laky Zsuzsit 2003-ban, Párizsban választották meg Európa szépének. A 678 gyémánttal díszített aranykoronán kívül 100 ezer eurót, ékszereket és egy autót is nyert. Az arcával óriásplakátokon reklámozták Magyarországot, de Zsuzsi fotóját a Sky Europe légitársaság repülőgépének oldalán is láthattuk.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek