EUR: 328,88 Ft
CHF: 299,44 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Külföld

Lefejezett holttestekkel orgiázott a bérgyilkosnő

/Fotó: Facebook

Juana „La Peque” (a Kicsike) /Fotó: Facebook

Juana „La Peque” (a Kicsike), a mexikói Zetas drogkartell egykori bérgyilkosa megdöbbentő részleteket árult el egy helyi hírportálnak életének azon periódusáról, amikor még minden lépését erőszak és holttestestek tucatjai tarkítottak.

– Már kislány koromban is szófogadatlan, lázadó gyerek voltam, hamar belecsúsztam a drog- és alkoholfüggőség zord világába – mondta Juana, aki később szexmunkásként kereste kenyerét.


Miután 15 éves korában teherbe esett egy nála 20 évvel idősebb férfitól, kénytelen volt szüneteltetni a szexipart. Ezt követően napi nyolc órában „halenco”, azaz a mexikói drogkartell őrszeme lett. A feladata mindössze annyi volt, hogy a számára kijelölt helyszíneken a gyanús rendőri vagy katonai mozgásokat figyelje, majd ezekre figyelmeztesse a szervezet tagjait. Ha hibázott, nagyon durván megbüntették. Volt olyan, hogy egy hétre kikötözték egy fához, és szinte a végelgyengülésig éheztették.

– A kivégzések már-már napi rutinnak számítottak itt. A legmegrázóbb talán az volt, amikor egy férfi fejét szabályosan szétloccsantották előttem egy buzogánnyal. Az egész testem beborította a vére. Szomorú voltam és féltem – emlékezett vissza Juana. Hozzátette, hogy soha nem akart olyan lenni, mint a szervezet többi tagja.


Az idő elteltével ez azonban megváltozott. A Kicsike egyre keményebbé vált. Nem csak hogy megszokta a vér látványát, amitől korábban egyenesen irtózott, hanem egyenesen a megszállottja lett.

– Ha megöltem valakit, teljes extázisba estem a kiömlő vér látványától, amit szó szerint magamra dörzsöltem, de volt, hogy még bele is ittam, amikor még meleg volt. Egyszerűen imádtam! – emlékezett vissza a lány, aki “pályafutásának” vége felé már levágott fejekkel és más testrészekkel próbált örömet okozni magának.

Kapcsolódó Cikkek