EUR: 326,47 Ft
CHF: 289,29 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb

Legendákkal Legendákról

Neked kik a példaképeid? Iggy Pop? Manu Chao? Ha igen akkor Palányi Mátéval mozogsz egy pályán, A Bohemian Betyars oszlopos tagjával, aki tegnap a műsorvezetés kihívásaival birkózott meg az Én vagyok itt társ-műsorvezetőjeként, pille könnyedén.

A tegnapi adás vendége volt a Hiperkarma együttes is, debütált a Délibáb című  videóklip, az A38-stúdióban pedig meghívott vendégként látogatott el Bérczesi Róbert és Hámori Benedek.


Inkább a klasszikusabb punk vonalat kedveled? A legendákról szóló műsort nehezen lehetett volna összeállítani a Republic zenekar nélkül, az Akváriumnál Boros Csaba jelentkezett be és mesélt a bandáról, valamint elárulta, hogy Cipő milyen habitussal vett részt a koncertek utáni bulikban.

Upor Andrással interjú élőben? A napokban gondolkoztál Cseh Tamásról és Bereményi Gézáról? Alig hiszed, hogy ennyi magyar zenész belefér egy műsorba? Hiszed, ha látod?

Itt leellenőrizheted:

http://www.mediaklikk.hu/video/en-vagyok-itt-2016-07-20-i-adas/

Aggódsz a magyar zenei kínálatért? Én vagyok itt, és te hol vagy?

Ha inkább követnéd élőben a műsort este kilenckor a Petőfi Tv előtt megteheted. Tudod, ott ahol nappal a gyerekek a főnökök M2, este kilenctől te vagy az úr.

Kövesd élőben a magyar zenei nagyszínpad ácsolását, a Petőfi Tv-n.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.