EUR: 335,91 Ft
CHF: 312,08 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb IV.kerület

Leszel a sétapartnerem?

A Rex Állatszigeten több mint száz árva kutyust gondoznak. Köztük vannak olyanok, akik azonnal örökbe fogadhatók, mert egyik napról a másikra képesek beilleszkedni egy családba. De nem csak gazdikat, önkéntes sétáltatókat is várnak.
– A nálunk lévő kutyák mindegyikének van csipje és állatorvos által kezelt – mondta a Lokálnak Tóth Ferenc, a Rex Kutyaotthon vezető kutyakiképzője. – Legtöbbjük szocializált, sőt, mivel nálunk folyik a leendő kutyakiképzők képzése is, van olyan kutyusunk, amelyik alapfokú engedelmességi vizsgát is tudna tenni. Sok öreg kutyánk van, akiknek utolsó éveikre keresünk szerető családot.
Tóth Ferenc hozzátette, olyan jelentkezőket is várnak, akik bár nem tudnak örökbe fogadni kutyust, szívesen segítenének.

– Lehet hozzánk jelentkezni önkéntesnek. Olyanokat várunk, akik vállalják, hogy bizonyos időközönként eljönnek és megsétáltatnak egy-egy kutyust.
És hogy mennyire jól neveltek az ebek, azt bizonyítja, hogy a Lokál szerkesztője, valamint az egyik önkéntes, Kemenes Villő kezében is jól viselkedtek.


Kapcsolódó Cikkek

  • A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

  • Tényleg ilyen rossz?

    Tényleg ilyen rossz?

    A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.