2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Lindsay Lohant állítólag fojtogatta a párja

Lindsay Lohant a napokban a rendőrök mentették meg saját házának ajtajában, amikor a színésznő épp menekült milliomos vőlegénye, Egor Tarabasov elől. Lohan szerint a férfi fojtogatta és megalázta őt, az életére tört, sőt megpróbálta megölni. Londoni házában a színésznő állítólag segítséget kérve torkaszakadtából üvöltözött, mire a szomszédok riasztották a zsarukat. – Mindenki meg fogja tudni, takarodj az otthonomból – üvöltötte Lohan lakása erkélyéről. A perpatvar azért robbant ki, mert Lindsay rájött, hogy Egor orosz prostikkal csalta őt. A pár egyébként hetekkel ezelőtt még vígan nyaralt, és szerelmes fotók jelentek meg róluk.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Ilyen idilli képek készültek róluk a hetekben Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Szerelmes ölelés a motoron, látszólag minden rendben van Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.