2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb

Magyar meccsnek köszönhető a Tippmix-rekord!

Igazi rekord! A Magyarország–Belgium mérkőzésre több mint egymillió fogadás érkezett a Tippmixen. A korábbi rekordot szintén a magyar válogatott tartotta: a Portugália elleni meccsre összesen 938 099 darab futott be a kiegészítő fogadásokkal együtt. A belgák elleni pontos végeredményt (0-4) 243-an találták el, a tippek 42 százaléka a magyarok győzelmére érkezett, 32 százaléka döntetlenre, 26 százaléka Belgium sikerére. A TippmixPrón egy szerencsés ezerforintos téttel az Eb-nyolcaddöntők mindegyikét ügyesen megtippelte, így 186 ezret nyert.

Toulouse, 2016. június 26. Dzsudzsák Balázs a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében játszott Magyarország - Belgium mérkőzés végén a toulouse-i Municipal Stadionban 2016. június 26-án. A magyar válogatott 4-0-ra kikapott Belgiumtól, így kiesett. MTI Fotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák Balázs szomorú volt, de mi büszkék voltunk a csapatra!
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.