EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,91 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Már megint mi történik Hujber Ferivel?

Ahogy arról a Lokál pénteken beszámolt, Hujber Ferenc csütörtök éjjel kórházba került, ahonnan másnap saját felelősségére távozott. Szomszédai is aggódtak a színészért, aki saját maga hívta ki a mentőket.
– Igen, hallottuk, hogy mentő járt itt csütörtök éjjel, de másnap láttuk, hogy Feri már a szemben lakóval beszélget, úgyhogy megnyugodtunk. Úgy tűnik, szerencsére nem volt komoly – mesélte a Lokálnak vasárnap délután az egyik ott lakó barátja, aki azt is hozzátette, a szomszédok nem sokat látnak a színészből, sem a családjából.
– Rendes emberek, de itt mi csak annyit veszünk észre, hogy Feri általában motorra pattan, és jön-megy, a felesége, Cinthya pedig autóval jár-kel. De ma még nem láttunk mozgást náluk – mutatott a szomszéd egy csinos faházra pár méterrel odébb, a domb tetején.
A kétemeletes családi ház redőnyei mind le voltak eresztve, amikor munkatársaink vasárnap délután arra jártak, de a színész robogója a kertben, míg Cinthya kocsija kicsit messzebb, az utca aljában parkolt. Valószínű tehát, hogy a család otthon volt, annál is inkább, mivel Hujber a kórházba kerülése után lemondta színházi fellépését.
– A héten háromszor is jártam Pécsen, de a szombati előadáson nem leszek ott – mondta a Lokálnak a színész, akiért péntek óta ismét egy fél ország aggódik, hiszen a történtek és a felsorolt vizsgálatok után egész biztosan pihenésre szorul. – Igen, kórházban voltam. Este hívtam a mentőket, akik hihetetlenül kedvesek voltak velem, és bent teljes kivizsgáláson estem át. Mindent megnéztek, CT, MR, teljes laborvizsgálat is volt. Majd amikor úgy éreztem, jól vagyok, senkinek semmit nem akartam mondani, egyszerűen elhagytam az épületet – mondta a Valami Amerika sztárja, akiről köztudott, hogy egészségi problémákkal küzdött, és csak reméljük, hogy korábbi alkohol- vagy idegrendszeri gondjaival nem függ össze a mostani eset.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.