2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Egyéb XVI.kerület

Mátyásföldi sikerek Tbilisziben

16ker_ikarus

Öt Ikaruszos versenyző lehetett ott az ifi Eb-n

Nagyon jól szerepeltek az Ikarus BSE atlétái az első Ifjúsági Európa-bajnokságon Grúzia fővárosában, Tbilisziben, ugyanazon a helyszínen, ahol tavaly az Európai Ifjúsági Olimpiai Játékokat rendezték. A mieink közül Szatló Nóra súlylökésben bejutott a döntőbe, ahol végül a tizenkettedik helyet sikerült megszereznie. Bak Bálint 110 méteres gáton elsőre egyéni csúcsot futott, ám az elődöntőből már nem sikerült továbbjutnia. Szintén nem került a fináléba Jeremiás Donát a 400 méteres gátfutásban. Kovács László súlylökő a saját csoportjában az előkelő  hatodik, összesítésben a tizenötödik helyet szerezte meg. Talán csak Nagy Dániel lehet kissé elégedetlen, igaz, ő betegséggel küszködve vállalta a versenyzést a 2000 méteres akadályfutásban, de így nem tudta megmutatni egyébként remek idei formáját.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.