EUR: 326,79 Ft
CHF: 290,99 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb XVI.kerület

Mátyásföldi sikerek Tbilisziben

16ker_ikarus

Öt Ikaruszos versenyző lehetett ott az ifi Eb-n

Nagyon jól szerepeltek az Ikarus BSE atlétái az első Ifjúsági Európa-bajnokságon Grúzia fővárosában, Tbilisziben, ugyanazon a helyszínen, ahol tavaly az Európai Ifjúsági Olimpiai Játékokat rendezték. A mieink közül Szatló Nóra súlylökésben bejutott a döntőbe, ahol végül a tizenkettedik helyet sikerült megszereznie. Bak Bálint 110 méteres gáton elsőre egyéni csúcsot futott, ám az elődöntőből már nem sikerült továbbjutnia. Szintén nem került a fináléba Jeremiás Donát a 400 méteres gátfutásban. Kovács László súlylökő a saját csoportjában az előkelő  hatodik, összesítésben a tizenötödik helyet szerezte meg. Talán csak Nagy Dániel lehet kissé elégedetlen, igaz, ő betegséggel küszködve vállalta a versenyzést a 2000 méteres akadályfutásban, de így nem tudta megmutatni egyébként remek idei formáját.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

  Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

  Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

 • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

  Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

  További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.

 • Hatalmas vásári forgatag Mihály-napon

  Hatalmas vásári forgatag Mihály-napon

  Ha Mihály nap, akkor bizony Debreceni Nagyvásár. Évente két alkalommal, a magyar piaci hagyományok egyik legjelesebb képviselője immár 300 éve minden évben várja a vásárlátogatókat.