EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Extra

Megható! Így búcsúztatják Aigner Szilárdot

Az elhunyt meteorológus számára legkedveltebb helyén, a budakalászi Duna parton vesz végső búcsút Aigner Szilárdtól a családja.

Magyarország legkedveltebb időjósa június 6-án, egy nappal 70. születésnapja után hunyt el.

Kollégái és szerettei most az Eumet.hu oldalán tudatták, hogy július 18-án este 7 órakor egy csendes, meghitt, zenés megemlékezéssel köszönnek el a meteorológustól. A szertartáson neves zenészek közreműködésével csendülnek majd fel Aigner Szilárd kedvenc zeneműi.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Vissza a jövőbe

  A nap képe: Vissza a jövőbe

  Harminchárom évvel ezelőtt, 1985-ben robbant be a köztudatba a ma már klasszikusnak számító Vissza a jövőbe című világhírű sci-fi első része, aminek tiszteletére most újra összeállt egy közös fotó erejéig a trillogia négy meghatározó színésze, Michael J.

 • A Szigeten bulizott a sztárok színe-java

  A Szigeten bulizott a sztárok színe-java

  A tegnap esti hatalmas záró show-val véget ért az idei Sziget. A fesztivál rekordokat döntögetve szinte minden nap telt házas koncertekkel és fergeteges hangulattal várta a bulizni vágyokat.

 • Görbe Nóra: Egy fiatalabb férfi mellett megtalálnám a boldogságot

  Görbe Nóra: Egy fiatalabb férfi mellett megtalálnám a boldogságot

  Pontosan két éve annak, hogy Görbe Nóra eltemette férjét, Pétert és úgy érzi mostmár túl van a gyászon. A színésznő már több randevún is túlesett, de úgy érzi a korabeli férfiakkal nem találja meg az összhangot, ezért most a munkára koncentrál és várja a méltó felkéréseket.