2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Michael Jackson exe mellrákkal küzd

Michael Jackon egykori felesége, Debbie Rowe mellrákkal küzd, amiről feltehetően saját lánya, Paris Jackson nem is tud, hisz egy éve szóba sem állnak egymással.

Anya és lánya egy évvel ezelőtt megszakítottak minden kapcsolatot, amikor Paris rájött, hogy inkább egyedül szeretne boldogulni a nagyvilágban, mindehhez felhasználva persze édesapja nevét és befolyását. Az anyai támogatásból azonban nem kért a 18 éves tini, ráadásul Debbie szerint a Jackson családnak is nagy szerepe volt abban, hogy lánya többé ne akarjon szóba állni vele. Tavaly elköltözött nagyszüleihez és azóta csupán testvérével, Prince Jacksonnal hajlandó tartani a kapcsolatot. – Abban reménykednek a gyerekek, hogy az apjuk nyomdokaiba léphetnek. Paris színésznő és modell szeretne lenni, Prince a zeneiparban szeretne dolgozni – mondta korábban a család közeli ismerőse. Debbie-nek azonban most inkább pihennie kell, mintsem tékozló csemetéi miatt idegeskedni. Az elkövetkező hetekben ugyanis több műtét vár rá – írja a TMZ. A lap arról is beszámolt, hogy Debbie persze szomorú a történtek miatt, de nincs teljesen összetörve. Bízik gyógyulásában és nem számít lánya látogatására, így ha esetleg mégis betoppanna a kórterembe, annál nagyobb lenne az öröme.


Paris Jackson egy hónapja tetováltatott Fotó: Profimedia, Splash

Paris Jackson egy hónapja tetováltatott Fotó: Profimedia, Splash

Fotó: Profimedia, Planet

Paris és édesanyja három évvel ezelőtt Fotó: Profimedia, Planet

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.