2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Extra

Millióktól eshet el a prostiügybe keveredett Bianka

Jól fizető modellmunkáktól esett el a Répás-féle prostiügybe keveredett Dézsányi Bianka. A Magyarország Szépe 2016 közönségdíjasától a kialakult botrány miatt a jövőben teljesen elhatárolódik Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője és a Nakama & Partners Kft. ügyvezető igazgatója, Rogán Cecília.

A Magyarország Szépe verseny döntősei az MTVA színpadán. 2016.07.17 Budapest. Szépségverseny, szép, királynő, Miss World Hungary Fotó: Csudai Sándor

A Magyarország Szépe verseny döntősei az MTVA színpadán, előtérben Dézsányi Bianka   Fotó: Csudai Sándor

Bombaként robbant tegnap reggel a hír, amely szerint a Magyarország Szépe 2016 közönségdíjasa, Dézsányi Bianka is résztvevője volt a Répás Lajos-féle prostiügynek. A vádirat szerint még 17 éves korában közvetítették ki Biankát egy luxushotelba szexuális szolgáltatások céljából. Az esetről megkérdeztük Sarka Katát, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatóját, aki annyira megdöbbent a történteken, hogy azóta képtelen volt beszélni Biankával.


– Nem beszéltem vele, de éppen elég volt a hivatalos bírósági végzés, amiről hétfőig sem én, sem a szponzorok, sem a zsűritagok nem tudtak. Emberileg óriásit csalódtam benne, az utcára se mernék kimenni a helyében. Nem azért vagyok csalódott, amit tett, mert erről a magánvéleményemet megtartom magamnak. Inkább azért, mert többször elmondhatta volna nekem. Valószínűleg akkor  is kizártuk volna a versenyből, de akkor csendben elválunk egymástól. Ha a támogató is úgy gondolja, visszavesszük tőle a díjat és a közönség szerinti második helyezettnek, Dukai Babettnek (aki a második udvarhölgy lett – a szerk.) adjuk – nyilatkozta a Lokálnak Kata.

Az eset Dézsányi pénztárcájának sem tesz majd jót, mivel Kata és Rogán Cecília közös cége, a Nakama & Partners Kft. a következő évben mind a 15 döntős lánynak munkát biztosított volna, ami akár százezres vagy milliós bevételt is jelenthetett volna a közönségdíjas királynőnek.


Rogán Cecília és Sarka Kata. A Magyarország Szépe verseny döntő after party. 2016.07.17 Budapest. Szépségverseny, szépségkirálynő, szép, királynő, Miss World Hungary Fotó: Csudai Sándor

Rogán Cecília és Sarka Kata  Fotó: Csudai Sándor

– Nem szoktunk külsős modelleket hívni a megbízásainkra, mindig a saját lányainkkal szerettünk dolgozni. Való igaz, hogy így akár kiemelkedően jól jövedelmező munkáktól is elesett Bianka, mivel mind a Magyarország Szépe Kft.-vel, mind a Nakamával és ügyvezető igazgató társammal, Rogán Cecíliával élesen elhatárolódunk a jövőben tőle – mondta.

Az esettel nemcsak saját magát, de a Magyarország Szépe Kft.-t is súlyosan megkárosította Bianka, aki a verseny alatt szerződést kötött Kata cégével, így akár hivatalos útra is terelhetné Sarka az esetet, de ez jelen pillanatban nem áll szándékában.

– A szerződésben az szerepel, hogy akt- vagy pornográf felvétel nem készülhet a lányokról. Azt, hogy vállalhat-e pénzért szexuális szolgáltatást… soha nem gondoltuk volna, hogy ezt bele kell fogalmazni egy szerződésbe. Nyilván beleköthetnék, de egy 21-22 éves lányt nem fogok beperelni, hiába károsította meg a brandünket. Nem akarom ennél is jobban megnyomorítani az életét – mondta.

Kapcsolódó Cikkek