2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Belföld

Nincs Volner ügyében bűncselekmény

Bűncselekmény hiányában elutasította a Gödöllői Járási Ügyészség a Volner János megfigyelési ügyében benyújtott feljelentést. Mint ismert: a Jobbik frakcióvezetője szeretőjével bujkált egy Pécel környéki bozótosban. Ezután született a feljelentés.

Volner János, a Jobbik alelnök-frakcióvezetője ügyében azt követően tett feljelentést egy magánszemély, hogy a ripost.hu portál fényképeket közölt, amelyeken az látszik, hogy a házasságban élő politikus egy Pécel környéki bozótosban tűnt el egy nővel. Volner bevallotta, hogy a hölggyel (aki egyébként a Jobbik-frakció jogásza) hosszabb ideje „magánéleti kapcsolatban áll”.


A megjelent képeket a politikus azzal kommentálta, hogy politikai megrendelésre titkosszolgálati eszközökkel megfigyelték, ennek során nem átallották „pisilés és dohányzás” közben megörökíteni, ezért feljelentést tett. Ennek mindmáig nincs nyoma, de a Központi Nyomozó Főügyészséghez egy másik feljelentés érkezett az ügyben. Ezt egy magánszemély személyes adattal való visszaélés vétsége miatt tette. Az ügyészség megállapította, hogy a politikus megfigyelése nem kötődik hivatalos tevékenységéhez, magánjellegű, ezért áttette a feljelentést a területileg illetékes ügyészi szervhez.

– A Gödöllői Járási Ügyészség megvizsgálta a feljelentést, de nem talált bűncselekmény elkövetésére utaló adatot, ezért elutasította azt – tájékoztatta a Lokált Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.


Vagyis nemcsak hogy nem politikai megrendelésű, de jogszabályt sértő sem volt a politikus „bozótrandijának” dokumentálása. Az ügyben megkérdeztük Volner Jánost és a Jobbik médiaosztályát is, mit gondolnak az ügyészségek álláspontjáról, de lapzártánkig nem kaptunk választ. Mint ahogy arra sem válaszoltak hetek óta, hogy ha a nős, kétgyermekes frakcióvezetőnek „magánéleti kapcsolata” van, miért nevezi magát mindmáig nős, kétgyermekes családapának a párt honlapján.

Budapest, 2015. március 30. Volner János jobbikos képviselő felszólal a brókerbotrányok áldozatainak kártérítését szolgáló vagyon biztonságba helyezéséről szóló törvényjavaslat vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. március 30-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Budapest, 2015. március 30.
Volner János jobbikos képviselő felszólal a brókerbotrányok áldozatainak kártérítését szolgáló vagyon biztonságba helyezéséről szóló törvényjavaslat vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. március 30-án.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Volner es az ismeretlen no 20 percet toltottek kettesben a bozotban

Kapcsolódó Cikkek