EUR: 344,92 Ft
CHF: 321,05 Ft
2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Extra

Oszter Alexandra újra szerelmes

Oszter Alexandra három évvel válása után újra szerelmes! A színésznő közel másfél éve él boldog párkapcsolatban. A Lokálnak most ő és párja, Popovics Tamás kétszeres világbajnok ökölvívó elmesélte, hogyan lett egy szimpla interjúból szerelem.

Oszter Alexandra és Popovics Tamás– A Család-barát című műsorban találkoztunk először Tamással, tehát én már íróként ismertem meg. Természetesen tudtam, hogy profi sportoló volt, hiszen a neve azonnal beugrott, amint bemutatkoztunk egymásnak. Később, az interjú után elkezdtünk beszélgetni és egyre közelebb kerültünk egymáshoz – mosolygott Alexandra, aki elmondta, Tamással első témája közös kiadójuk és a munkájuk volt.


Popovics Tamás neve nem véletlenül csengett ismerősen a színésznőnek: a férfi 2009-ig profi ökölvívó volt, majd egy súlyos baleset kettétörte sportkarrierjét: hét éve egy villamossal karambolozott és kis híján életét vesztette. Óriásit fordult vele a világ, de nem kesergett, új utat keresett magának: az írást. Ez volt ugyanis a sport mellett a másik nagy szerelme. Ma már edzőként és regényíróként is tevékenykedik, Alexandra pedig színésznői karrierje mellett mesekönyvek illusztrálásával is foglalkozik, így találták meg a közös hangot. – Engem általában verbálisan tudnak levenni a lábamról az emberek. A külsőség is fontos természetesen, hogy szép legyen a bőre, foga, keze. Imádom a női kezeket – vallotta be Tamás –, Alexandráé pedig kivételesen kecses. A viccet félretéve azonban, az i-re a pontot az első beszélgetésünk tette. Teljesen beférkőzött a tudatalattimba és egyre jobban meg akartam ismerni.

Oszter Alexandra és Popovics Tamás első találkozása Fotó. MTVA

Oszter Alexandra és Popovics Tamás első találkozása Fotó. MTVA

Önéletrajzi könyvet írt

Az ökölvívóból lett író, Popovics Tamás első, önéletrajzi ihletésű regénye 2013 végére állt össze. A Csavargó élet című mű főhősének legnagyobb tanítómestere egy különös öregember, aki először lelki-szellemi vezetője, majd igazi barátja lesz. Az író újabb regénye, az Elfüstölt évek 2015 telén jelent meg.

– Ma már közös vállalkozásunk is van, remekül megértjük egymást, és együtt is tudunk működni. Olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja – folytatta Alexandra, aki csupán néhány hete vállalta a közösségi oldalán kapcsolatukat. – Sosem volt titkos a szerelmünk, de mivel nem beszélek róla, rengeteg levél érkezett a közösségi oldalra, amelyekben randira hívtak. Ezeknek akartam véget vetni, így már a nagyvilág is tudja, hogy be van kötve a fejem – mesélte a színésznő, akinek a legfontosabb az volt, hogy hatéves kisfia és párja jól kijöjjenek egymással. – Hatalmas szerencsém van Tamással, mert az első pillanattól elfogadta a fiamat, egy anyának pedig ez a legfontosabb. Axelónak pedig van kire felnéznie az ő személyében is. – Társként kezelem Alexandra fiát, ezért jó a kapcsolatunk. Kemény és racionális ember vagyok, de ha valamit megígérek, az úgy van, és ezt fordítva is elvárom – szögezte le Tamás. Alexandra szerint az sem kizárt, hogy egyszer akár közös gyermekük is szülessen párjával. – Ebben a kapcsolatomban semmit sem szeretnék elhamarkodni, remekül alakulnak a dolgaink és jól kijövünk egymással mind emberileg, mind szakmailag, így abszolút megvan ennek is a lehetősége. – Isten tervez, én bevégzem. Ha úgy kell lennie, úgy lesz – tette hozzá nevetve Tamás, aki sokszor elkíséri Alexandrát színházi fellépéseire is. – Idén nagyon zsúfolt a nyár. Nemrég volt A balek pécsi premierje, emellett pedig még három darabban játszom: a Mona Marie mosolyában, a Bolha a fülbenben és a Hyppolitban is, így az idei nyaralás szeptemberre csúszik – tette hozzá Alexandra.


2008-ban UBC ökölvívó világbajnoki meccs - Popovics megvédte címét Orosházán. Fotó: dfp

2008-ban UBC ökölvívó világbajnoki meccs – Popovics megvédte címét Orosházán. Fotó: dfp

 

Oszter Alexandra és kisfia Axelo

Kapcsolódó Cikkek