EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Extra

Ráadás Mystery Gang módra

Megjelent a Mystery Gang legújabb albuma, az “Eszpresszó negro!”, mely mostantól digitálisan is elérhető. 11 friss dal, vérbeli vintage hangzás, hamisítatlan Mystery Gang zene – élőben legközelebb a július 14-i A38 koncerten!

A lemezen egy duett erejéig közreműködött Mohamed Fatima, valamint Maszkura (Bíró Szabolcs) tangóharmonikán. Néhány dalba bekapcsolódtak a Fool Moon vokálosai is, valamint Dudinszky Zoltán szaxofononjátékával színesíti a zenei anyagot. Az album nyitó dala “Megszakad a szív” címmel jelent meg. A vadonatúj rádiós szerzemény letölthető a fenti linkekről, illetve természetesen nem maradt el a videóklip sem, amit már láthatunk a zenecsatornák műsorán.


A zenekar májusi Akvárium klubban tartott lemezbemutatója olyan jól sikerült, hogy a fiúk  július 14.-én az A38 tetején, Mystery Gang: Eszpresszó Negro Lemezbemutató Plusz címmel megismétlik.

A koncert előzenekara egy ígéretes, vidéki rockabilly banda, a The Stinky Rodders lesz.

A Mystery Gang vendégeként színpadra lép az Old Boys együttes eredeti szaxofonosa, Dörge is. Olyan dalok is hallhatóak lesznek, mint a Surfin Bird, a legendás Trashman-től, akikkel a fiúk nem is olyan régen New Yorkban együtt játszottak.

A koncerten régi és új, angol és magyar nyelvű vérmes Mystery Gang dalok várnak mindenkit, és talán az új lemezről is elhangzanak olyan dalok amiket eddig nem hallhatott a közönség!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.