EUR: 322,64 Ft
CHF: 285,78 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb

Rádióból a Tv-be… hol vagyok? Én itt vagyok, Én vagyok itt!

Este kilenc és félsz, hogy a mindennapok témáiról lemaradsz? Vagy a magyar sztárokat hiányolod a hétköznapokból? Esetleg este kilenckor már a budapesti éjszakát követnéd otthonról, a tévé képernyőjén át? Mennél az A38-ra, de nincs kedved kimozdulni? A Petőfi TV mindezt elhozza neked, tálcán nyújtva a hét minden napján.

Stohl Luca, Palágyi Máté, Kardos-Horváth János, csak pár név ízelítőnek az eheti meghívott sztárműsorvezetők listájáról.


A Petőfi rádió reggeli Talpra Magyar műsora után a Petőfi TV esti műsorsávjában az ’Én vagyok itt’ műsorában találkozhattok újra Magyarország legcoolabb sztárjaival: hétfőtől a hét minden napján más téma köré felépítve, más szakértővel és más sztárral találkozhattok.

A mini hangszerek hoznak lázba? Pipa! Esetleg a szellemvárosok azok, amiket sorra akarsz járni szombat este? Rendben! Egy utolsót nosztalgiáznál az EB meccsek sikerein? Tényleg nem probléma, Sebők Vilmos elkalauzol a legnagyobb pillanatok között, és segít újraélni az eseményeket.

Este kilenc, Petőfi TV csak ennyit kell megjegyezned.

Ha továbbra is kételkednél, bizonyosodj meg róla, alább egy adás, ahol a bárkit megcsípő fesztiválbetegségről, és a gyógymódról esik szó:

http://www.mediaklikk.hu/video/en-vagyok-itt-2016-07-16-i-adas/

és ha tényleg rákapnál, akkor itt hozzáférhetsz minden adáshoz:http://www.mediaklikk.hu/musor/en-vagyok-itt/

Ki van ott? Én vagyok itt! – a Petőfi TV-n.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.