EUR: 344,30 Ft
CHF: 318,82 Ft
2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Egyéb

Rádióból a Tv-be… hol vagyok? Én itt vagyok, Én vagyok itt!

Este kilenc és félsz, hogy a mindennapok témáiról lemaradsz? Vagy a magyar sztárokat hiányolod a hétköznapokból? Esetleg este kilenckor már a budapesti éjszakát követnéd otthonról, a tévé képernyőjén át? Mennél az A38-ra, de nincs kedved kimozdulni? A Petőfi TV mindezt elhozza neked, tálcán nyújtva a hét minden napján.

Stohl Luca, Palágyi Máté, Kardos-Horváth János, csak pár név ízelítőnek az eheti meghívott sztárműsorvezetők listájáról.


A Petőfi rádió reggeli Talpra Magyar műsora után a Petőfi TV esti műsorsávjában az ’Én vagyok itt’ műsorában találkozhattok újra Magyarország legcoolabb sztárjaival: hétfőtől a hét minden napján más téma köré felépítve, más szakértővel és más sztárral találkozhattok.

A mini hangszerek hoznak lázba? Pipa! Esetleg a szellemvárosok azok, amiket sorra akarsz járni szombat este? Rendben! Egy utolsót nosztalgiáznál az EB meccsek sikerein? Tényleg nem probléma, Sebők Vilmos elkalauzol a legnagyobb pillanatok között, és segít újraélni az eseményeket.

Este kilenc, Petőfi TV csak ennyit kell megjegyezned.

Ha továbbra is kételkednél, bizonyosodj meg róla, alább egy adás, ahol a bárkit megcsípő fesztiválbetegségről, és a gyógymódról esik szó:

http://www.mediaklikk.hu/video/en-vagyok-itt-2016-07-16-i-adas/

és ha tényleg rákapnál, akkor itt hozzáférhetsz minden adáshoz:http://www.mediaklikk.hu/musor/en-vagyok-itt/

Ki van ott? Én vagyok itt! – a Petőfi TV-n.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.