2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Belföld

Rendőrkapitányok fogták el a drogdílert Zamárdiban!

Két somogyi rendőrkapitány, a siófoki vizsgálati osztályvezető és egy marcali körzeti megbízott fogta el a menekülő külföldi férfit.

Zamárdiban, 2016. július 8-án 22 óra 28 perckor egy rendezvény bejáratánál a külső biztosítás parancsnokaként látott el szolgálatot a siófoki rendőrkapitány, Kasznár Gyula r. alezredes, amikor egy gyanúsan viselkedő személyre lett figyelmes. Igazoltatni akarta, de ekkor a férfi megkísérelt elmenekülni, azonban a marcali rendőrkapitány, Bene Zsolt r. alezredes, valamint Fürst Dávid r. főhadnagy és Harangozó Imre r. főtörzsőrmester segítségével még a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi állampolgárt. A ruházatának és csomagjának, majd csomagmegőrzőjének átvizsgálása során nála több műanyag tasakban kábítószergyanús tablettákat, valamint nagy mennyiségű készpénz találtak.


A rendőrök H. M.-et előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett. A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának indítványozását.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bakondi: Nő a migrációs nyomás

    Bakondi: Nő a migrációs nyomás

    A horvát határrendészet erősödése miatt egyre több migráns indul vissza Szerbia, majd Magyarország, sőt Románia felé – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a közmédiának nyilatkozva kedden a boszniai Bihacon, azt követően, hogy a bosnyák-horvát határra látogatott.