2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Sport

Ribéry nekiment Guardiolának

A Bayern München francia középpályása, Franck Ribéry csúnyán kiosztotta a szezon végén klubot váltó edzőjét, Pep Guardiolát.

Ribéry és Guardiola viszonya sosem volt konfliktusmentes, az utóbbi években mindig akadt valami, amin összevesztek.  A spanyol AS idézte a franciát, aki úgy fogalmazott, hogy Guardiola még egy nagyon fiatal  edző, és nincs elég tapasztalata.


– Időnként túl sokat beszélt, pedig a futball nagyon egyszerű – mondta Ribéry.  A francia leginkább azért haragszik a katalán edzőre, mert a Bajnokok Ligájában nem tudtak a  döntőbe jutni, egymás után háromszor estek ki az elődöntőben.

– A Bl elődöntőben nem hibázhat az ember. Legutóbb az Atlético Madrid ellen nem játszott  Thomas Müller, csak csereként, Jerome Boateng pedig felépült ugyan, de nem kapott helyet  még a kispadon se. A lelátóról nézte a meccset – fogalmazott.  A Bayern irányítását Carlo Ancelotti vette át. Ribéry róla azt mondta, hogy sokkal  magabiztosabbnak érzi magát az olasz szakember kezei alatt és neki pont egy ilyen tapasztalt  trénerre van szüksége.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek