2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XVII.kerület

Rio meghódítására készülnek a lányok

A női vízilabda-válogatott utolsóként hirdetett keretet a magyar csapatok közül az augusztus 5-én rajtoló riói olimpiára. A kerületi Garda Krisztina ezúttal sem maradt ki a csapatból. A januári Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett csapat augusztus 9-én Kínával, 11-én Spanyolországgal, 13-án pedig az Egyesült Államokkal játszik a B csoportban. Az A és B jelű négyes minden tagja továbbjut a negyeddöntőbe.

Debrecen, 2015. július 5. Garda Krisztina kapura dob a Magyarország - Kína barátságos női vízilabda-mérkőzésen a debreceni Sportuszodában 2015. július 5-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.