2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Sport

Ronaldo: fájt, hogy sírni láttam Messit

Ki gondolta volna, hogy még Cristiano Ronaldot is megérinti a hír, hogy nagy riválisa, Lionel  Messi visszalép a válogatott szereplésektől. Mint tudjuk, Argentína a Copa-América  döntőjében Chilével játszott, a tizenegyespárbajban pedig Messi kihagyott egy büntetőt, ami  elképzelhető, hogy a győzelmet jelentette volna csapata számára.

Messi közvetlenül a meccs  után jelentette be, többet nem ölti magára az albiceleste mezét. Mindenki megdöbbent az  ötszörös aranylabdás bejelentésén, sőt még Ronaldo sem tudott szó nélkül hagyni riválisa  döntését. A Mundo Deportivo portugál lapnak adott interjúban, a portugál klasszis úgy  nyilatkozott, hogy: „Messi meghozta a döntését és ezt tiszteletben kell tartani. Nincs  hozzászokva a vereségekhez és a csalódáshoz, még a második helyhez sem, de attól, hogy  kihagysz egy tizenegyest, még nem leszel rossz játékos. Fájt, hogy sírni láttam Messit,  remélem, hogy visszatér a válogatotthoz, muszáj neki.”


A sors különös fintora, hogy Ausztria ellen, Ronaldo is kihagyott egy tizenegyest, bár akkor  ez nem okozta Portugália vesztét.

Ronaldo véleményével valószínűleg a mindenki egyetért, főleg Argentínában, ahol még a  köztársasági elnök Mauricio Macri és Maradona is megpróbálta maradásra bírni a  világklasszist.

Kapcsolódó Cikkek