EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Sport

Ronaldo maradt az alfahím

Portugália története során másodjára jutott be az Európa-bajnokság döntőjébe. A válogatott sztárja, Cristiano Ronaldo örömében szeretne sírni vasárnap este.
 
Cristiano Ronaldo nyerte a Real Madrid-beli csapattársa, Gareth Bale elleni különcsatát a Portugália–Wales meccsen, így kettejük közül továbbra is ő maradt az alfahím.

CR7  gólja mellett (ami történelmi jelentőségű, hiszen a támadónak ez volt a kilencedik Eb-n szerzett találata, amivel utolérte Michel Platinit a kontinenstornák örökrangsorában) gólpasszt is adott a meccsen, így érthető, ha előtörtek érzelmei a 2-0-s portugál győzelemmel végződött kilencven perc után.


– Valami hasonlóról álmodtunk a kezdetektől fogva. Nagyot küzdöttünk, nehéz fázisokon mentünk keresztül, és bár rosszul rajtoltunk, mégis a döntőig jutottunk. Még semmit sem nyertünk, de az álom kapujában vagyunk. Mindig is az volt az vágyam, hogy nyerjek valamit Portugáliával, most egyre közelebb vagyok ehhez a célhoz – nyilatkozta könnyekig meghatódva Ronaldo.

Természetesen Bale-t is megkérdezték a lefújás után: „Erős csalódottságot érzünk, de egyben büszkék is vagyunk magunkra. Mindent beleadtunk. Szeretnénk megköszönni szurkolóinknak a hihetetlen támogatást” – fogalmazott a szélső.


Lyon, 2016. július 6. A portugál Cristiano Ronaldo, miután csapata 2-0-ra győzött a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében játszott Portugália - Wales mérkőzésen Lyonban 2016. július 6-án. (MTI/AP/Martin Meissner)

Lyon, 2016. július 6.
A portugál Cristiano Ronaldo, miután csapata 2-0-ra győzött a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében játszott Portugália – Wales mérkőzésen Lyonban 2016. július 6-án. (MTI/AP/Martin Meissner)

LYON, FRANCE - JULY 6: Gareth Bale (R) of Wales speaks with Cristiano Ronaldo of Portugal after the UEFA Euro 2016 semi final match between Portugal and Wales at Stade de Lyon in Lyon, France on July 6, 2016. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency, Image: 293427904, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca

LYON, FRANCE – JULY 6: Gareth Bale (R) of Wales speaks with Cristiano Ronaldo of Portugal after the UEFA Euro 2016 semi final match between Portugal and Wales at Stade de Lyon in Lyon, France on July 6, 2016. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency, Image: 293427904, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca

Kapcsolódó Cikkek

 • Bárban balhézott az NBA sztárja

  Bárban balhézott az NBA sztárja

  James Harden, a Houston Rockets kosaras sztárja után nyomoz a rendőrség, mivel a játékos és társasága érintett volt egy éjszakai bárban történt incidensben.

 • Madridi derbi a Szuperkupáért

  Madridi derbi a Szuperkupáért

  Madridi rangadó Tallinnban: ma este az észt fővárosban mérkőzik az európai Szuperkupáért a Bajnokok Ligája-győztes Real és az Európa Liga-első Atlético.

 • De Bruyne szakácsa a City-sikerek titka?

  De Bruyne szakácsa a City-sikerek titka?

  Jonny Marsh remek, két Michelin-csillagos éttermét hagyta ott a Manchester City kedvéért. A koppenhágai Noma elkényeztetett ízlésű vendégei helyett Kevin De Bruyne-re vagy éppen Ilkay Gündoganra és társaira főz.