EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Extra

Rumer Willis brutál jó nő lett!

Demi Moore és Bruce Willis elsőszülött gyermeke, Rumer Willis 27 éves korára rút kiskacsából nehézbombázóvá érett. A híresség a napokban Las Vegasban tűnt fel egy színház megnyitóján, ahol fekete, feszülős miniruhában kápráztatta el a közönséget. A merész darab gyönyörűen megmutatta Rumer formás lábait, amit a különleges, aranyszínű lábbelije még jobban kiemelt, nem beszélve a dekoltázsáról, amely egész este vonzotta a tekinteteket. A Willis lány szüleihez hasonlóan szintén a színészi pályát választotta, és számos mellékszerep után most is éppen filmet forgat, Hello Again címmel, amelynek jövőre várható a bemutatója.

12 July 2016 - Las Vegas, NV - Rumer Willis. "BAZ - Star Crossed Love" Opening Celebration at The Palazzo Las Vegas., Image: 294005966, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia

12 July 2016 - Las Vegas, NV - Rumer Willis. "BAZ - Star Crossed Love" Opening Celebration at The Palazzo Las Vegas., Image: 294005970, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Vissza a jövőbe

  A nap képe: Vissza a jövőbe

  Harminchárom évvel ezelőtt, 1985-ben robbant be a köztudatba a ma már klasszikusnak számító Vissza a jövőbe című világhírű sci-fi első része, aminek tiszteletére most újra összeállt egy közös fotó erejéig a trillogia négy meghatározó színésze, Michael J.

 • A Szigeten bulizott a sztárok színe-java

  A Szigeten bulizott a sztárok színe-java

  A tegnap esti hatalmas záró show-val véget ért az idei Sziget. A fesztivál rekordokat döntögetve szinte minden nap telt házas koncertekkel és fergeteges hangulattal várta a bulizni vágyokat.

 • Görbe Nóra: Egy fiatalabb férfi mellett megtalálnám a boldogságot

  Görbe Nóra: Egy fiatalabb férfi mellett megtalálnám a boldogságot

  Pontosan két éve annak, hogy Görbe Nóra eltemette férjét, Pétert és úgy érzi mostmár túl van a gyászon. A színésznő már több randevún is túlesett, de úgy érzi a korabeli férfiakkal nem találja meg az összhangot, ezért most a munkára koncentrál és várja a méltó felkéréseket.