2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Külföld

Sokkoló videó! Fegyvertelen fiút lőttek le a rendőrök

Nyilvánosságra hozta Jerry Dyer, kaliforniai rendőrfőnök azt a drámai felvételt, ami rögzítette egy júniusban igazoltatott fiú lelövését.

Az egyenruhásokra szerelt kamera felvette, amint a járőrök megállásra szólítanak fel egy teherautót vezető sofőrt. A 19 éves Dylan Noble eleget is tesz a rendőrök utasításának, azonban furcsa módon nem hajlandó mindkét kezét magasba emelni. Ekkor a rendőr már fegyvert fog a fiatalra, aki az egyik kezét többször is a háta mögé rejti.

Feltehetőleg ezt a mozdulatát érti félre a járőr, aki végül lelövi a kamaszfiút.

A drámai felvételt itt megnézheted, ha elmúltál 18 éves!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A pesti srácok szabadságharca a mai Európában is folytatódik

    A pesti srácok szabadságharca a mai Európában is folytatódik

    Az 1956-os forradalom ereje segíti a magyarokat, hogy a mai Európában is felemeljék a fejüket – mondta Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke, aki a római magyar nagykövetségen tartott megemlékezésen nyilatkozott az MTI-nek kedd este.

  • A legkisebb kiterjedésű volt az ózonlyuk 1982 óta

    A legkisebb kiterjedésű volt az ózonlyuk 1982 óta

    Az Antarktisz fölötti sztratoszférában kialakult abnormálisan meleg hőmérséklet drámai mértékben korlátozta az ózonveszteséget szeptemberben és októberben, ami a legkisebb méretű ózonlyukat eredményezte idén 1982 óta – közölték az amerikai Nemzeti Légkör-és Óceánkutató Hivatal (NOAA) és az amerikai űrkutatásai hivatal, a NASA kutatói.