EUR: 322,90 Ft
CHF: 286,20 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Külföld

Sokkoló videó! Fegyvertelen fiút lőttek le a rendőrök

Nyilvánosságra hozta Jerry Dyer, kaliforniai rendőrfőnök azt a drámai felvételt, ami rögzítette egy júniusban igazoltatott fiú lelövését.

Az egyenruhásokra szerelt kamera felvette, amint a járőrök megállásra szólítanak fel egy teherautót vezető sofőrt. A 19 éves Dylan Noble eleget is tesz a rendőrök utasításának, azonban furcsa módon nem hajlandó mindkét kezét magasba emelni. Ekkor a rendőr már fegyvert fog a fiatalra, aki az egyik kezét többször is a háta mögé rejti.

Feltehetőleg ezt a mozdulatát érti félre a járőr, aki végül lelövi a kamaszfiút.

A drámai felvételt itt megnézheted, ha elmúltál 18 éves!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A rendkívüli szárazság miatt nehezen és csak magas áron jutnak elegendő takarmányhoz állataik számára a gazdák Norvégiában, ezért sokan kénytelenek leölni lovaikat – számolt be hétfőn az NRK norvég közszolgálati adó.

  • Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    A Törökország és Görögország között húzódó szárazföldi határon az év első hét hónapjában háromnegyedével emelkedett az illegális határátlépések száma az előző év azonos időszakához képest, az említett határszakaszon mintegy 29500-an kíséreltek meg bejutni az unió területére – közölte friss jelentésében az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex).