EUR: 344,63 Ft
CHF: 319,00 Ft
2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Egyéb XVII.kerület

Soroksáron kezdenek Patrikék

Visszatért a Puskás Akadémia csapatához a tavaszt a Videotonban töltő Tischler Patrik. A csatár ezzel a 2016/2017-es szezont a másodosztályban tölti, hacsak az augusztus végéig tartó átigazolási időszakban nem pártol át máshová. A felcsútiak szombaton (július 30.) a fővárosban, Soroksáron kezdik az idényt.

Patrik gyerekként a Szabadság Sugárúti Általános Iskolába járt, és tehetsége már a testnevelésórákon is kitűnt. Nosztalgikusan gondol vissza a Rákos menti időkre.


− Bevallom, sok borsot törtem a tanárok orra alá, nem én voltam a legjobb gyerek, bár a volt tanítóim azt mondják, inkább csak eleven voltam − mesélte lapunknak a támadó. – Jobbára már csak átutazóként járok mostanában a kerületben, ugyanis szüleim Maglódon laknak, de úgy ismerem a környéket, mint a tenyeremet.

Debrecen, 2012. november 17. Tischler Patrik, az MTK játékosa örül csapata második góljának a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott DVSC-TEVA – MTK Budapest mérkőzésen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2012. november 17-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Tischler az MTK csapatában mutatkozott be az élvonalban
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.