2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb XVII.kerület

Soroksáron kezdenek Patrikék

Visszatért a Puskás Akadémia csapatához a tavaszt a Videotonban töltő Tischler Patrik. A csatár ezzel a 2016/2017-es szezont a másodosztályban tölti, hacsak az augusztus végéig tartó átigazolási időszakban nem pártol át máshová. A felcsútiak szombaton (július 30.) a fővárosban, Soroksáron kezdik az idényt.

Patrik gyerekként a Szabadság Sugárúti Általános Iskolába járt, és tehetsége már a testnevelésórákon is kitűnt. Nosztalgikusan gondol vissza a Rákos menti időkre.


− Bevallom, sok borsot törtem a tanárok orra alá, nem én voltam a legjobb gyerek, bár a volt tanítóim azt mondják, inkább csak eleven voltam − mesélte lapunknak a támadó. – Jobbára már csak átutazóként járok mostanában a kerületben, ugyanis szüleim Maglódon laknak, de úgy ismerem a környéket, mint a tenyeremet.

Debrecen, 2012. november 17. Tischler Patrik, az MTK játékosa örül csapata második góljának a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott DVSC-TEVA – MTK Budapest mérkőzésen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2012. november 17-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Tischler az MTK csapatában mutatkozott be az élvonalban
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.