EUR: 345,74 Ft
CHF: 319,93 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Egyéb

Szereted a Pónikat?

Kerekes Péter nem mással, mint Stohl Lucával vezette tegnap az Én vagyok itt műsorát. Luca remegő kezekkel, izgatottan kezdte műsorvezetői karrierjét, de az izgalmakat a műsor alatt teljesen levetkőzte. Az adás végére profi partnerként egészítették ki egymást Kerekes Petivel. #Mini épületek. A műsor a nőies és férfias foglalkozásokat igyekezett felkutatni 2016-ban. #Póni. „Manapság már nincs olyan , hogy női vagy, férfi munkák”- mondta el véleményét  Forró Bence – és ezzel egyet is értünk – , aki az Akváriumnál kihelyezett stúdióból jelentkezett be élőben többször is a műsoridő alatt. #Mini hangszerek. Az este vendége volt Takács Eszter és Petruska András az A38 Hajó aznapi fellépői, akik exkluzív interjúval kedveskedtek a Petőfi Tv nézőinek. #Póni.

Apró és rendkívül cuki dolgok várnak ma este az Én vagyok itt műsorában. Ha unod a meleget, hűsölj otthon a Petőfi Tv házhoz viszi a #cukiságot!


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.