2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb I.kerület II.kerület XI.kerület XII.kerület

Szükség van: nyilvános WC kell

Egy magát „budai polgárnak” nevező olvasónk kérésére megnéztük, mi szúrja a szemét az erre járóknak a felújított Széll Kálmán téren. Olvasónk többek között azt nehezményezi, miért dobják el a csikkeket még mindig, ha van hová rakni azokat.

Zavarja a „trágyaszag”, amit talán az okoz, hogy bár van teljesen új nyilvános WC, de nem használható. A kerékpáros sávban áll a víz, mert a fal nem zár jól, és a gyönyörű esti kivilágításból már jó pár led izzó kiégett, amelyeket nem cserélnek ki.


Széll Kálmán tér, égősorok, nyilvános WC, bicikli út (Fotó: Máté Krisztián)

Ottjártunkkor még tovább kellett sétálni a kész WC előtt szükség esetén (Fotó: Máté Krisztián)

Ott jártunkkor ugyanezeket tapasztaltuk, a WC és a kerékpársáv ügyében meg is kérdeztük a BKK sajtóosztályát, hogy mit remélhetünk. Addig is, amíg a válasz megérkezik, bízunk benne, hogy ezeket az apróbb hiányosságokat sikerül mielőbb pótolni, és az itt élők vagy a téren át közlekedők zavartalanul használhatják és élvezhetik a megújult budai közlekedési csomópontot.

Széll Kálmán tér, égősorok, nyilvános WC, bicikli út (Fotó: Máté Krisztián)

A téren gyakran tócsán át vezet a kerékpársáv, mert a fal mellett átszivárog a víz (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.