2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Extra

Tatár Csilla paramaminak tartja magát

Tatár Csilla nagy álma teljesült kisfia, Milán Ruben érkezésével, ráadásul nyíltan vállalja a terhességgel és az anyasággal kapcsolatos őszinte gondolatait is. Mint mondja, az elmúlt közel két évben gyökeresen megváltozott az élete és ennél teljesebb még sosem volt.

Tatár Csilla korábban így foglalta össze saját blogjában a friss anyaság élményeit: paramami. Olyan kérdések foglalkoztatták attól a pillanattól kezdve, hogy tudta várandós, amik miatt azelőtt bárkit kinevetett volna. – Amint tudatosult bennem, hogy anya leszek, egyszerűen minden addig butaságnak gondolt kérdés, felvetés teljesen átfogalmazódott bennem. Nem mertem bizonyos pózokban aludni, nem tudtam ehetek-e nutellát, hamburgert és azon is morfondíroztam, hogy vajon ártok-e a babámnak a májkrémmel – kezdte mosolyogva Csilla. – Nehéz volt anélkül válaszokat találnom, hogy ne hívogattam volna folyamatosan az orvosomat, más kismamákat, barátnőimet.


Csilla most, a szülés után körülbelül fél évvel érezte azt, hogy végre van energiája és kedve is nekiállni a nagy munkának. Korábban tartott attól, hogy kiadja legbensőbb érzéseit terhességével kapcsolatban.

Tatár Csilla a július 17-én, a Duna közszolgálati csatornán látható Magyarország szépe – Miss World Hungary 2016 szépségverseny házigazdája lesz. Tavaly még nagy pocakkal, ma már tökéletes alakkal áll majd a színpadon a lányok mellett. – A szépség számomra a korral jön. Én sokkal jobban érzem most magam a bőrömben mint huszonévesen. Egy érett nőnél, aki rendben van önmagával szerintem nincs szebb a világon.

– Mostanra tudtam elengedni magam a témában, leülepedett minden. A várandósságom alatt úgy éreztem, hogy túl nagy a figyelem, ha bármit leírtam az más kontextusban jelent meg, de már akkor is tudtam, hogy ezek a bejegyzések egyszer elkészülnek majd. Szerencsére nagyon népszerű lett, egy nap alatt 23 ezren olvasták el, egymás között osztogatják meg – lelkendezett a köztévé műsorvezetője, akihez már külföldről is érkezett megkeresés.


– Londonban élő magyaroktól is jött visszajelzés. Az ottani ellátás például nem olyan, mint itthon és mivel orvosok, szakemberek segítségével írom a blogot, sokaknak útmutatást is ad. Én magam nem adok tanácsot, csak a személyes tapasztalatomat írom le, a kérdésekre ők válaszolnak.

Tatár Csilla azt is elmesélte, hogy nem hagyja abba a blogírást. Rengeteg történet és az olvasóktól érkező kérdés van még a tarsolyában, így folytatni fogja a paramami blogot. Írásán és kisugárzásán is tökéletesen látszik, hogy Csilla teljesen rendben van önmagával, amiben nem kis szerepe van annak, hogy családi állapotával együtt a neve is megváltozott.  – Nekem nagyon fontos volt az első pillanattól kezdve, hogy a férjem nevét viseljem. Valami megváltozott bennem a lehető legjobb irányba. Amikor elkészültek a hivatalos irataim, minden barátomnak lefotóztam és átküldtem, hogy ennél menőbb én már az életben nem leszek – nevetett. – Fontos volt számomra, hogy Kunos-Tatár Csilla legyek. Az összetartozást is szimbolizálja, ráadásul a kisfiamnak is ez a vezetékneve. Nagyon jó érzés úgy bemutatkozni, hogy én Balázs felesége lehetek, ez nálam egy elengedhetetlen tényező volt.

Fotó: Tatár Csilla Facebook

Fotó: Tatár Csilla Facebook

Címkék

Kapcsolódó Cikkek