EUR: 326,23 Ft
CHF: 289,00 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XVI.kerület

Tegye le az autóját, bringáját Cinkotán!

16ker_parkolo (2)

Kétszer annyi autó parkolhat itt

Elkészült az új P+R és B+R parkoló Cinkotán, a már meglévő, az Ostoros út páratlan oldalán található átépítésével és bővítésével. A HÉV-állomás melletti területeken – az Ostoros út páros oldalán, valamint az állomás előterében található Állomás tér egy részén – az autóbusz-forduló felújításával egy időben új P+R parkolókat alakítottak ki. A terület eddig burkolatlan felülete szilárd térkő- és aszfaltburkolatot kapott, a parkoló kapacitása pedig duplájára nőtt. Mindezek mellett egy fedett kerékpártároló is épült, ahol 40 biciklit lehet biztonságosan elhelyezni. A felújítás és a fejlesztés eredménye egy korszerű, kamerákkal ellátott, díjmentes parkoló.

A munkálatokkal egyidejűleg körülbelül 100 méteren az Ostoros út is új burkolatot kapott. A felújításnak köszönhetően több mint 600 négyzetméteren megújultak a zöldfelületek, cserjéket, virágokat és fákat ültettek. A parkoló az Ostoros úton, a Cinkota HÉV-állomás, Állomás tér felé haladva közelíthető meg autóval.


A munkálatok befejezését követően a Volánbusz-végállomások mellé került az Ostoros út túloldaláról a 174-es és a 175-ös autóbuszjáratok végállomása is.

16ker_parkolo (1)

A kerékpárokat is biztonságosan el lehet helyezni

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.