2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Extra

Tízmilliót bukott szakításán Csepregi Éva

Nem túl kifizetődő a szakítás Csepregi Éva számára. Az énekesnő tavaly decemberben jelentette be, hogy 15 évnyi együttélés után szakít kedvesével, Attilával és eladják közös otthonukat is. A házat akkor még 79 millió forintért hirdették meg, de a kevés érdeklődőre való tekintettel már 10 millióval olcsóbban is meg lehet vásárolni a tahitótfalusi ingatlant. 

A Neoton Família 62 éves énekesnője tavaly decemberben jelentette be, hogy másfél évtizednyi szerelem után véget ért a párkapcsolata szerelmével, Attilával. – Nem volt könnyű döntés. Át kellett gondolni, hogy a mérleg két serpenyőjében mi van. Nálunk a rossz oldal lejjebb húzott, de nem akartuk egymást tönkretenni vagy odabilincselni a másikhoz, és szerencsére barátként váltunk el – mesélte a Lokálnak még korábban szakításukról Éva.


Csepregi Éva, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Csepregi Éva, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

A néhai szerelmesek közös megegyezéssel abba is belementek, hogy eladják szeretett tahitótfalusi otthonukat, hiszen egyikük sem tudott volna a régi emlékek között élni. A szakítás után még arról szóltak a hírek, hogy 79 millió forintért hirdették meg a 320 négyzetméteres, kiváló állapotban lévő hatszobás, háromgenerációs otthonukat, amihez egy több mint 1400 négyzetméteres telek is tartozik. Azonban ahogy teltek a hónapok, továbbra sem kelt el az ingatlan, és mostanra már „csupán” 69 millió forintért megvásárolható az énekesnő otthona.

– Valódi a hirdetés, és valóban nem tudtuk még eladni a házat. Nagyon kevés volt az érdeklődő, ezért is lett olcsóbb. Nem tudom, hogy sikerül-e egyáltalán eladni, de akkor sem esem kétségbe, ha nem. Akkor majd kitalálunk valami más megoldást – mondta az énekesnő a Lokál megkeresésére.


Éva azóta gőzerővel dolgozik és készül a nyári koncertjeire, illetve az októberi Neoton Maratonra a Sportarénában. Szoros napirendje mellett azonban nem tett le arról, hogy egy nap talán újra eltalálja Ámor nyila.

– Ahogy figyelem a környezetemet, abban biztos vagyok, hogy nem jó út az internetes ismerkedés, így is nehezen boldogulnak az emberek a párválasztással. A személyes találkozások és beszélgetések híve vagyok – fogalmazott a Lokálnak korábban Éva.

Mindig is ódzkodott a házasságtól

Meglepő, de Csepregi Éva sosem volt házas. 15 év alatt Attilával is csak az eljegyzésig jutottak, korábban Dávid fia édesapjával, Bob Heatlie-vel is „csak” együtt éltek.

– Az én fejemben a házasság már nagyon nagy lépés, és kicsit félek tőle. Kislánykorom óta mindig fogta valaki a kezemet, a szüleim, a szerelmeim… Nagyon szeretjük egymást a párommal, remekül megvagyunk, de azt hiszem, féltem a szabadságomat – mesélte Éva tavaly a Best magazinnak.

A képen Csepregi Éva és párja, Attila

Csepregi Éva és párja, Attila

Kapcsolódó Cikkek