EUR: 323,66 Ft
CHF: 284,42 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Tízmilliót bukott szakításán Csepregi Éva

Nem túl kifizetődő a szakítás Csepregi Éva számára. Az énekesnő tavaly decemberben jelentette be, hogy 15 évnyi együttélés után szakít kedvesével, Attilával és eladják közös otthonukat is. A házat akkor még 79 millió forintért hirdették meg, de a kevés érdeklődőre való tekintettel már 10 millióval olcsóbban is meg lehet vásárolni a tahitótfalusi ingatlant. 

A Neoton Família 62 éves énekesnője tavaly decemberben jelentette be, hogy másfél évtizednyi szerelem után véget ért a párkapcsolata szerelmével, Attilával. – Nem volt könnyű döntés. Át kellett gondolni, hogy a mérleg két serpenyőjében mi van. Nálunk a rossz oldal lejjebb húzott, de nem akartuk egymást tönkretenni vagy odabilincselni a másikhoz, és szerencsére barátként váltunk el – mesélte a Lokálnak még korábban szakításukról Éva.


Csepregi Éva, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Csepregi Éva, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

A néhai szerelmesek közös megegyezéssel abba is belementek, hogy eladják szeretett tahitótfalusi otthonukat, hiszen egyikük sem tudott volna a régi emlékek között élni. A szakítás után még arról szóltak a hírek, hogy 79 millió forintért hirdették meg a 320 négyzetméteres, kiváló állapotban lévő hatszobás, háromgenerációs otthonukat, amihez egy több mint 1400 négyzetméteres telek is tartozik. Azonban ahogy teltek a hónapok, továbbra sem kelt el az ingatlan, és mostanra már „csupán” 69 millió forintért megvásárolható az énekesnő otthona.

– Valódi a hirdetés, és valóban nem tudtuk még eladni a házat. Nagyon kevés volt az érdeklődő, ezért is lett olcsóbb. Nem tudom, hogy sikerül-e egyáltalán eladni, de akkor sem esem kétségbe, ha nem. Akkor majd kitalálunk valami más megoldást – mondta az énekesnő a Lokál megkeresésére.


Éva azóta gőzerővel dolgozik és készül a nyári koncertjeire, illetve az októberi Neoton Maratonra a Sportarénában. Szoros napirendje mellett azonban nem tett le arról, hogy egy nap talán újra eltalálja Ámor nyila.

– Ahogy figyelem a környezetemet, abban biztos vagyok, hogy nem jó út az internetes ismerkedés, így is nehezen boldogulnak az emberek a párválasztással. A személyes találkozások és beszélgetések híve vagyok – fogalmazott a Lokálnak korábban Éva.

Mindig is ódzkodott a házasságtól

Meglepő, de Csepregi Éva sosem volt házas. 15 év alatt Attilával is csak az eljegyzésig jutottak, korábban Dávid fia édesapjával, Bob Heatlie-vel is „csak” együtt éltek.

– Az én fejemben a házasság már nagyon nagy lépés, és kicsit félek tőle. Kislánykorom óta mindig fogta valaki a kezemet, a szüleim, a szerelmeim… Nagyon szeretjük egymást a párommal, remekül megvagyunk, de azt hiszem, féltem a szabadságomat – mesélte Éva tavaly a Best magazinnak.

A képen Csepregi Éva és párja, Attila

Csepregi Éva és párja, Attila

Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.