EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Külföld

Tömegmészárlás Japánban, rengeteg halott

Legkevesebb tizenöt embert ölt meg egy késes támadó Tokió közelében, Japánban – közölte hétfőn a helyi tűzoltóság.

A késelő hajnali fél háromkor rontott be egy fogyatékkal élőknek otthont adó létesítménybe a Kanagava prefektúrában található Szagamiharában. A halálos áldozatok mellett sok súlyos sérült is van.

A férfi a támadás után maga sétált be a rendőrségre, ahol feladta magát. A rendőrség hivatalosan emberöléssel gyanúsította meg. Egyelőre még vizsgálják, hogy mi lehetett a huszonéves fiatalember indítéka a gyilkosságra.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Csomagba rejtett bomba robbant Lyonban

    Csomagba rejtett bomba robbant Lyonban

    Több ember megsebesült feltehetően egy csomagba rejtett pokolgép felrobbanása következtében péntek délután a franciaországi Lyonban – közölték a hatóságok.

  • Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba

    Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba

    Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba: hat évvel az Adéle élete 1-2. fejezet című filmjének fődíja után a tunéziai származású francia rendezőnek a hivatalos versenyprogramba meghívott Mektoub, My Love: Intermezzo című filmjét olyannyira negatívan fogadta a csütörtök esti bemutatón a közönség, hogy a főszerepet alakító Ophélie Bau még a vetítés alatt távozott a teremből, a rendező pedig elnézést kért a nézőktől.