EUR: 346,28 Ft
CHF: 320,67 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Belföld

Torlódás! Brutális dugó az m1-esen!

Kilométereken át torlódnak a teherautók az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt, a várakozási idő mintegy hat óra – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tóth Gabriella elmondta, hogy a teherautók hajnal óta torlódnak a sztrádán a magyar-osztrák határnál, a személyautók haladása lassú, de folyamatos.
Hozzátette: arra kérik az autók vezetőit, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez lehetőség szerint válasszák a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat, és indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időről.


Az Útinform tájékoztatása szerint a kamionok a külső sávon várakoznak, de számos szerelvény áthajt a belső sávba, így a személygépjármű forgalmat is jelentősen lassítja.

Az 1-es főút mosonmagyaróvári átkelési szakaszán, és a 86-os főúton az M1-es autópályától a városközpontig is nagyon lassú a forgalom, illetve a közúti határátkelő előtt is torlódnak a járművek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek