EUR: 354,24 Ft
CHF: 333,26 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Egyéb XX.kerület

Újabb csónakház szépülhet meg

Folytatódhat a Duna-parti csónakházak rehabilitációja. Harót János, az üzemeltető ESMTK elnöke lapunknak megerősítette, a klub és az önkormányzat pályázatait sikeresen bírálta el a fővárosi önkormányzat, és amint minden papírmunkával elkészülnek, már idén elkezdődhet a II. számú csónakház felújítása. A 270 négyzetméternyi területen az emeletre nyolc fürdőszobás, kétszemélyes, bérelhető szállást alakítanak ki, a földszinten pedig öltöző és vizesblokk kap helyet. Az I. számú csónakházat tavaly adták át.

A Hullám Csónakházak első bejárása 20. ker pesterzsébet

(fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mehetünk már szaunázni?

  Mehetünk már szaunázni?

  Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.

 • Kupa vagy liga?

  Kupa vagy liga?

  Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

 • A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiságot jelképezi Magyarországon – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton Felsőtárkányban, a regionális polgárőr-napon.