2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Külföld

Újabb lövöldözés Németországban!

Lövöldözni kezdett egy férfi kedden délután a berlini Benjamin Franklin Egyetemi Kórházban. Miután meglőtt egy orvost, magával is végzett a merénylő – írja a Bild. A férfi valószínű, hogy a doktor egyik páciense lehetett. A rendőrség egyelőre még semmilyen részletet nem árult el a német főváros délnyugati részében található Charité University’s – Benjamin Franklin campuson történt ámokfutásról, azonban annyit elárultak, hogy a helyszínen már nincs közvetlen életveszély. Az embereket arra kérik, hogy ne terjesszenek pletykákat, idővel részletes tájékoztatást adnak a történtekről.
Ez már az ötödik brutális támadás Németországban az elmúlt 8 napban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Nyugdíjba megy Palmerston macska, amely a brit külügyminisztérium főegerészeként szolgált az elmúlt több mint 4 évben – tudatta az állat Twitter-oldala mintegy 100 ezer követőjével pénteken.

 • Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Hamarosan lezárul a Gamaleja Intézet által kifejlesztett, Covid-19 elleni első orosz vakcina tesztelése, és a jövő héten bejegyzik – jelentette be Oleg Gridnyev orosz egészségügyi miniszterhelyettes pénteken újságíróknak Ufában, egy helyi kórházbővítés ünnepségén.

 • Európában a járvány második hullámára készülnek

  Európában a járvány második hullámára készülnek

  Különböző szigorításokkal a koronavírus-járvány második hullámára készülnek Európában, ahol továbbra is a legmagasabb a vírus okozta Covid-19-betegség halálos áldozatainak száma: a 708 ezerből 202 ezret a kontinensről jelentettek.