EUR: 345,82 Ft
CHF: 321,68 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Külföld

Újabb támadás! Egy anyát és három lányát késelték meg a riviérán

Még fel sem ocsúdott az ország a múlt csütörtöki nizzai merényletből, most egy újabb borzalmas támadás borzolta fel a kedélyeket.

Franciaország egyik legnépszerűbb üdülőhelyén megkéseltek egy édesanyát és annak három kislányát, amikor a család éppen nyári vakációját töltötte a Montpellier közelében fekvő üdülőparadicsomban. Az orvosok ezekben a percekben is küzdenek a legfiatalabb kislány életéért, aki mindössze még csak nyolc éves – írja a Mirror.


A támadás oka egyelőre még nem tisztázott, de a helyi rendőrök beszámolója szerint az indíték az lehetett, hogy a nő és lányai túlságosan lenge öltözékben élvezték a nyári napsütést. Az elkövető, aki egyébként szintén a családjával nyaralt a francia riviérán, brutális tette után elszaladt a helyszínről. Néhány órával később a fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően elfogták a tébolyult férfit és azonnal letartóztatták.

A nyolc éves kislányt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, állapota kritikus. Úgy tudni, hogy súlyos tüdősérülést szenvedett.

Kapcsolódó Cikkek