EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,24 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Belföld

Újraélesztettek a villamoson egy utast

Rosszul lett egy utas szombat este a 17-es villamoson Budapesten, az idős férfi életét a helyszínre kiérkező rohammentősök mentették meg. A Bécsi út és a Savoya Park között közlekedő járathoz valamivel fél 9 után riasztottak a mentőszolgálatot, mert a Széna tér megállónál egy 78 éves idős férfi összeesett a villamoson.

Fotó: MTI

Fotó: MTI

A mentőszolgálat két kocsival szállt ki, a mentőegységek hosszan, legalább 30 percig küzdöttek az idős úr életéért. A férfinek összeomlott a szívműködése, ezért többször is újra kellett éleszteni. Végül sikerült stabilizálni az állapotát, így kórházba tudták szállítani.


A sajnálatos eset miatt a 4-6-os, illetve a 17-es villamosok vonalán fennakadások voltak, a Széll Kálmán tér felől a Széna tér irányában nem közlekedtek a járatok. A BKK pótlóbuszokat állított forgalomba. A közlekedés 23 óra előtt állt vissza a normális kerékvágásba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Juhász Andorra emlékezett az OBH

  Juhász Andorra emlékezett az OBH

  A bírósági történeti emlékek megőrzése és a hagyományápolás jegyében Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke tegnap ünnepélyesen megnyitotta a második alkalommal megszervezett Bíróságtörténeti Hetet…

 • Szingli szülők klubja Budapesten

  Szingli szülők klubja Budapesten

  Nyugtató zöld falak, puha fotelek és óriási üvegablakok fogadják a gyereküket egyedül nevelő szülőket az Egyszülős Központban Budapesten.

 • Spanyol agarakat mentettek magyarok

  Spanyol agarakat mentettek magyarok

  Sikeresen zárult a Hungarian Galgo Rescue Team (HGRT) spanyolországi mentőexpedíciója. A szervezet immár negyedik alkalommal indult útra olyan spanyol agarakért (galgok), akiket a február 1-én záruló vadászszezon végeztével kivégeznek, jobb esetben menhelybe küldenek.