EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,62 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Belföld

Újraélesztettek a villamoson egy utast

Rosszul lett egy utas szombat este a 17-es villamoson Budapesten, az idős férfi életét a helyszínre kiérkező rohammentősök mentették meg. A Bécsi út és a Savoya Park között közlekedő járathoz valamivel fél 9 után riasztottak a mentőszolgálatot, mert a Széna tér megállónál egy 78 éves idős férfi összeesett a villamoson.

Fotó: MTI

Fotó: MTI

A mentőszolgálat két kocsival szállt ki, a mentőegységek hosszan, legalább 30 percig küzdöttek az idős úr életéért. A férfinek összeomlott a szívműködése, ezért többször is újra kellett éleszteni. Végül sikerült stabilizálni az állapotát, így kórházba tudták szállítani.


A sajnálatos eset miatt a 4-6-os, illetve a 17-es villamosok vonalán fennakadások voltak, a Széll Kálmán tér felől a Széna tér irányában nem közlekedtek a járatok. A BKK pótlóbuszokat állított forgalomba. A közlekedés 23 óra előtt állt vissza a normális kerékvágásba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rogán: Jottányit sem engedünk

    Rogán: Jottányit sem engedünk

    “Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án. Mi ki fogunk tartani, a bevándorláspolitika ügyében egy jottányit sem engedünk “– mondta a PestiSrácok.

  • Kisétált az őrizetből Gyárfás

    Kisétált az őrizetből Gyárfás

    Nem kezdeményezte a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként meggyanúsított Gyárfás Tamás előzetes letartóztatását a Fővárosi Főügyészség, így a mai tárgyaláson arról dönt a bíróság, hogy a gyanúsított kap e nyomkövetőt a bokájára vagy sem.