EUR: 345,98 Ft
CHF: 321,38 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Extra

Váczi Gergely és ikertestvére sokáig nem tudta, ki az idősebb

Kevesen tudják, hogy a Tv2 műsorvezetőjének, Váczi Gergelynek van egy ikertestvére, Emese. Bár kétpetéjű ikrek, nagyon hasonlítanak egymásra, ám személyiségük nem is lehetne különbözőbb.

Gergelyt és Emesét egyedül nevelte fel édesanyjuk, de ennek egyáltalán nem érezték hátrányát. Mindketten ugyanakkora figyelemben részesültek, miközben egyöntetűen azt állítják, édesanyjuk a legkarakánabb asszony a világon.


Váczi Gergő és ikertestvére Emese

Váczi Gergő és ikertestvére Emese

– Nem volt egyszerű édesanyánknak két gyerekkel. Sokszor éreztem úgy, hogy anyukám és Emese is úgy nézett rám, mint egyfajta bátyra, mivel nem volt férfi a családban, pedig Emese öt perccel korábban született, mint én. Azzal szokott viccelődni, hogy már akkor is udvarias voltam és előreengedtem. Kamaszkorunkban édesanyánk elbizonytalanodott, hogy melyikünk jött előbb, mivel császármetszéssel születtünk. Emlékszem, Emese teljesen pánikba esett attól, hogy most át kell szerveznie az életét, mert kiderült: nem öccse, hanem bátyja van – mesélte nevetve Gergely.

Egy általános iskolai osztályba jártak, sőt egy ideig egy padban is ültek, de végül Emese kérésére elültették onnan Gergelyt, aki állandóan lesett a nővéréről. Kamaszként azonban kiderült, hiába ikrek, nem is lehetnének különbözőbbek.


Doc - 2016. 06. 23. 10-02

– Nagyon hosszan tudnám sorolni, mi minden más bennünk. Emlékszem, 16 évesek voltunk, és a jövőről beszélgettünk. Akkoriban fogalmam sem volt, hogy mit szeretnék csinálni felnőttként, de annyit tudtam, hogy nem akarok egy szürke egér lenni. Ez nekem be is jött. A tesóm családanya szeretett volna lenni egy harmonikus kapcsolatban. Jelenlegi párjával és 14 éves kamasz fiával ez abszolút teljesült is. Ami biztos, hogy közös bennünk, az a kiváló kommunikációs készség. Ő egy benzinkút vezetője, ezért nála is elengedhetetlen a kiváló kapcsolatteremtés – mondta Gergő, aki hozzátette, nem múlhat el hét, hogy ne beszéljen vagy találkozzon Emesével.

A két tinédzsert a közös középiskolai társaság is összetartotta. Sokszor jártak együtt szórakozni, ám a műsorvezető igencsak kritikus szemmel méregette a nővérét ostromló férfiakat.

– Nagyon utáltam vele bulizni, mindig figyelte a palikat, és óvott tőlük. Egyszer egy nagy körben táncoltunk, és az egyik srác odament hozzá és megkérdezte, van-e barátom. Mondta, hogy nincs, viszont ő a bátyám – mesélte nevetve Emese a Tv2 Red Carpet című műsorában.

Doc - 2016. 06. 23. 10-07

Doc - 2016. 06. 23. 10-03

Kapcsolódó Cikkek